7 μυστικά για το μεσημεριανό σου φαγητό,για να χάσεις κιλά

7 μυστικά για το μεσημεριανό σου φαγητό,για να χάσεις κιλά

Τι και βασικά πώς μπορούμε να τρώμε το μεσημέρι, ώστε όχι μόνο να μην παχύνουμε αλλά και να χάσουμε κιλά; Σας παρουσιάζουμε 6 μικρά μυστικά!

1. Να τρως! Και να μην πεινάς στις 2 το μεσημέρι να φας, έστω κιάτι λίγο, γιατί θα πεινάσεις στις 4 κι αν πάλι κρατηθείς, στις 6 το απόγευμα θα φας ο,τι βρεις μπροστά σου. Άρα τι προτιμάς;  

2. Να τρως τη μισή μερίδα στο πιάτο σου. Δε χρειάζεται να κάνεις πράξη αυτό που έμαθες από τη μαμά σου πως πρέπει να μην μείνει τίποτα στο πιάτο... το αντίθετο να κάνεις και θα δεις! 

3. Να πίνεις πολύ νερό. Ειδικά πριν από το φαγητό, αλλά και μετά από αυτό. Πολλές φορές μάλιστα νιώθουμε ότι πεινάμε, ενώ στην πραγματικότητα... διψάμε! 

4. Αν δεν προλαβαίνεις να φας, βγάλε από την τσάντα σου μια μπάρα δημητριακών ή μια μπανάνα. Πρέπει να μην παραλείπεις κανένα γεύμα για να μπορεί ο μεταβολισμό να λειτουργεί καλά. Θα πεις πως αν είμαι σε μια σύσκεψη επί 5 ώρες τι να κάνω; Ανάλογα με την επισημότητα της κατάστασης είναι η απάντηση. Δηλαδή αν έχεις άνεση μεταξύ των συναδέλφων, ζήτα συγνώμη και με χιούμορ πες πως αν δεν φας τη μπάρα σου θα πέσεις κάτω. Σε πολύ επίσημες καταστάσεις, απλώς πήγαινε στην τουαλέτα, μαζί με την τσάντα σου φυσικά και στον δρόμο φάε...

5. Μέτρα τις θερμίδες σου για να μην ξεπερνάς τις 450. Έτσι μαζί με το πρωίνο σου όλη μέρα θα είσαι στις 1100 θερμίδες. Δεν έχει νόημα να στερείσαι αλλα ούτε και να φορτώνεσαι με θερμίδες. Γι αυτό πολύ απλά... μέτρα τες! 

6. Φάε ένα μήλο. Σας το έχουμε ξαναγράψει, ένα μήλο πριν από το φαγητό κάνει θαύματα, αφού δημιουργεί αίσθημα κορεσμού στον οργανισμό κι έτσι ό,τι κι αν έχεις μπροστά σου, δεν πέφτεις με τα μούτρα.

7. Μετά το φαγητό σου βγες μια μικρή βόλτα στο τετράγωνο. Για 15 λεπτά όχι περισσότερο, θα σου κάνει πολύ καλό! 

Θέλεις κι άλλες ιδέες για τη διατροφή, το σώμα, το μακιγιάζ, τη μόδα; Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook, γιατί κάθε μέρα, κάτι νέο έχουμε για σένα! 

WOMANNOW.GR LOVES...