Βάδισε με τον δικό σου ρυθμό, στο δικό σου χρόνο

Βάδισε με τον δικό σου ρυθμό, στο δικό σου χρόνο

Ξανά εδώ, μετά από καιρό... Ξανά πλάι σας, μέσα στη γυναικεία παρέα, στις φρέσκες ιδέες, στα χρώματα, στις σκέψεις, στις συζητήσεις, στις ταξιδιάρικες εικόνες, στα όνειρα.

Ξανά στο παιχνίδι, γιατί παιχνίδι είναι η ζωή όλη, η κάθε στιγμή, αρκεί να αισθανόμαστε κι εμείς παιδιά.

Ξανά κοντά σ΄εσάς που με τόση αγάπη μου μιλούσατε, με παροτρύνατε να συνεχίσω, με αναζητούσατε και μπαίνατε καθημερινά στο womannow για να πάρετε έμπνευση. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου.

Εσάς σας έχει τύχει; Να θέλετε να βαδίσετε με τον δικό σας ρυθμό, στον δικό σας χρόνο, χωρίς ν΄ακολουθείτε κανέναν, χωρίς να σας ακολουθεί κανείς; Είναι λυτρωτικό να το κάνεις. Να το επιτρέπεις στον εαυτό σου, για να αναζητήσεις τι θες, τι σ΄ευχαριστεί, ν΄αφουγκραστείς τις επιθυμίες σου. Αφήνοντας το χρόνο να κυλάει, απαλά κι αβίαστα.

Στην αρχή έχεις λίγες τύψεις, ενοχές και δυσκολία στο ν΄ακολουθήσεις τον προσωπικό σου, εσωτερικό ρυθμό. Μέχρι που ο χρόνος περνά, ο κύκλος ολοκληρώνεται και κάποια στιγμή ο... διαβήτης κλείνει ξανά στις 360 μοίρες. Πολλά συνέβησαν, όλα για καλό, θα έχουμε την ευκαιρία να τα λέμε πια...

Αυτό που κρατάμε όμως σήμερα είναι πως είμαστε ξανά εδώ μαζί στο womannow.gr,  λίγο πριν κλείσει τα 6 του χρόνια με ένα γενναίο restart και συνοδοιπόρους όλες εσάς.

Γράψτε μας για να μας πείτε τα θέματα που θέλετε ν΄αναλύσουμε, αυτά που σας αρέσουν ή σας προβληματίζουν. ΥΓ: Αποκτήσαμε και Instagram και θα ήταν μεγάαααλη η χαρά μας να το ακολουθήσεις. Να εδώ θα κάνεις κλικ!

Photo  Nadi Whatisdelirium via unsplash

Ελευθερία Γεωργάκαινα

Η Ελευθερία Γεωργάκαινα είναι δημοσιογράφος πολλά χρόνια τώρα. Είναι και μητέρα (εργαζόμενη) και σύζυγος και φίλη. Γράφει από τότε που θυμάται τον εαυτό της, τις σκέψεις και τα όνειρά της. Γι αυτό δημιούργησε το womannow.gr! Έχει δουλέψει για πολλά χρόνια στην τηλεόραση, στο ραδιόφωνο και στα περιοδικά.

Της αρέσει να διαβάζει μυθιστορήματα και βιβλία ψυχολογίας, να πηγαίνει σινεμά και θέατρο, ν' ακούει μουσικές ethnic και jazz, να χορεύει, να μαγειρεύει για τους αγαπημένους της, να παίζει με τα παιδιά της, να κοιμάται αργά, να ταξιδεύει, λατρεύει το κόκκινο κραγιόν, το ημίφως, τον Salvador Dali, τις μαρέγκες, τη θάλασσα, την πόλη, τους ανθρώπους από τους οποίους μαθαίνει καινούργια πράγματα. Εδώ, μοιράζεται συναισθήματα, εικόνες κι εμπειρίες από την καθημερινότητά της! 

Aυτός είναι ο λογαρισμός της στο instagram αν θέλετε να την ακολουθήσετε!

WOMANNOW.GR LOVES...