Τι να φορέσεις στο γραφείο τώρα το φθινόπωρο

Τι να φορέσεις στο γραφείο τώρα το φθινόπωρο

Πάντα το φθινόπωρο, μόλις λίγο οργανωθούμε το πρώτο που μας απασχολεί είναι η γκαρνταρόμπα μας. Και μάλιστα όχι σε πρώτη φάση το τι θα φοράμε στις βραδινές εξόδους (γιατί όπως και να το κάνουμε, είναι λιγότερες σε σχέση με την καθημερινότητά μας), όσο το τι θα φοράμε στο γραφείο. Ναι, έχουμε ρούχα άνετα που τα φοράμε πάντα, όμως τι ταιριάζει στην εποχή και στη μόδα; Εννοείται πως οι προτάσεις μας για το γραφείο είναι σύμφωνα με το dress code μιας συνηθισμένης εταιρείας, όπου επιτρέπονται τα τζιν και εκτιμάται πολύ η δημιουργική φαντασία και οι θηλυκές γραμμές. Σας έχουμε λοιπόν για να εμπνευστείτε και συνδυασμούς κλασικούς και πιο μοδάτους, τόσο με παντελόνια, όσο και με φούστες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ- 10 LOOKS ΜΕ ΤΖΙΝ ΓΙΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Τι να φορέσεις στο γραφείο τώρα το φθινόπωρο

Παντελόνια

1. Τζιν παντελόνι με λευκή μπλούζα. Διαλέξτε μία σε απλή γραμμή, δίνοντας έμφαση στα μανίκια (σύμφωνα με τα τελευταία trends). Oι ψηλές γόβες, κάνουν τη διαφορά στην εμφάνιση.

2. Υφασμάτινο παντελόνι με μονόχρωμη μπλούζα και μπαλαρίνες. Εύκολο, κομψό, ασφαλές ντύσιμο.

3. Στενό δερμάτινο παντελόνι με σακάκι. Αν επιλέξετε ένα oversized σακάκι, αναβαθμίζετε το ντύσιμό σας σε πιο...μοδάτο, ενώ το δέρμα επίσης θα φορεθεί πολύ φέτος όχι μόνο σε παντελόνια, αλλά και σε φούστες και φορέματα.

4. Loose παντελόνι με πουκάμισο. Επίσης άλλη μια τάση του φετινού φθινοπώρου είναι τα loose παντελόνια. Απλώς θυμηθείτε να συνδυάσετε με στενό πουκάμισο ώστε να μην σας παχαίνει.

5. Ολόσωμη φόρμα. Εύκολη, αφού είναι ένα και μόνο ρούχο, βολική και πολύ πολύ μοδάτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ- 6 ΕΞΥΠΝΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΕΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΟΤΑΝ ΨΩΝΙΖΕΤΕ ΡΟΥΧΑ

Φούστες και φορέματα

1. Φόρεμα ασύμμετρο με ψηλό γιακά και ζώνη. Υπέροχο ντύσιμο για το γραφείο ειδικά αν πρόκειται να έχετε και μεγάλες συναντήσεις με υψηλόβαθμα στελέχη ή πελάτες.

2. Nude φόρεμα. Ταιριάζει με όλα, μπορείτε να το αφήσετε έτσι ή να το συνδυάσετε με αξεσουάρ σε έντονα χρώματα (καθώς και με παπούτσια τέτοια) και να είστε ντυμένη από το πρωί ως το βράδυ.

3. Δερμάτινη φαρδιά φούστα με πουκάμισο. Ναι, μία ακόμη νέα τάση της μόδας θέλει τις δερμάτινες φούστες φαρδιές και σε μπεζ χρώματα.

4. Τζιν φούστα με ζιβάγκο. Μια κλασική τζιν φούστα μπορεί να μην είναι ό,τι καλύτερο για τη δουλειά, όμως μια που έχει ένα αναπάντεχο σχέδιο και κόψιμο, ναι είναι πολύ διαφορετική και υπέροχη. Επίσης, να ξέρετε , το τζιν θα παίξει πολύ φέτος.

5. Πλισέ φούστα με tshirt και γόβες. Αυτό το ντύσιμο το έχουμε ήδη στη ντουλάπα μας, αφού δεν πρόκειται για ένα νέο trend. Η πλισέ φούστα τείνει να γίνει κλασικό ρούχο της ντουλάπας μας. Ταιριάζει και με πουκάμισα, πουλόβερ, σακάκια και αν τη βρείτε με χρώμα, ακόμη καλύτερα.

6. Midi φούστα με στενό ζιβάγκο και μπότες. Εδώ την παράσταση κλέβει το χρώμα. Αν είστε τολμηρή, είναι υπέροχο να εμφανιστείτε έτσι στη δουλειά ή με όποιο άλλο μοδάτο χρώμα θέλετε απλώς να φοράτε το ίδιο πάνω κάτω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ- ΠΩΣ ΘΑ ΣΥΝΔΥΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΤΣΑΝΤΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΣΟΥ

WOMANNOW.GR LOVES...