3 κόλπα για να μην πεινάτε!

dietΕίναι απίστευτα! 3 κόλπα για σας που κάνετε δίαιτα ή προσέχετε τη γραμμή σας για να μην πεινάτε. Και όχι, δεν θα σας πούμε να τρώτε κοτόπουλο και ψάρι με σαλάτα ή να μειώσετε τη ζάχαρη και τα γλυκά. Αυτά που θα σας προτείνουμε δεν έχουν καθόλου να κάνουν με το φαγητό. Αλλά με το πώς θα... "βλέπετε" το φαγητό. Τι εννοούμε; Διαβάστε, είναι πραγματικά καταπληκτικό!

1. Μπλε χρώμα 

Φορέστε μπλε, βάλτε μπλε τραπεζομάντηλο ή μπλε πιάτα. Αν ένας τοίχος του σπιτιού σας είναι μπλε ακόμη καλύτερα. Και ξέρετε γιατί; Διότι το μπλε είναι κατασταλτικό της όρεξης. Δεν πεινάτε τόσο, όσο βρίσκεστε σε ένα μπλε περιβάλλον. Ενώ προσοχή, σε κόκκινες αίθουσες ή σε κόκκινα σερβίτσια, το κόκκινο ανοίγει την όρεξη και μπορεί να φάτε κάτι παραπάνω!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΤΑ 5 ΠΙΟ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΑ ΛΑΘΗ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΑΣ

2. Ανοίξτε τα φώτα 

Έχει διαπιστωθεί πως ο ατμοσφαιρικός φωτισμός μας κάνει να τρώμε περισσότερο. Ίσως επειδή δεν βλέπουμε πόσο τρώμε. Όταν προσέχετε λοιπόν την γραμμή σας ή κάνετε δίαιτα ανάψτε όλα τα φώτα. Να βλέπετε τι έχει το πιάτο σας μέσα και πόσο τρώτε!

3. Βουρτσίστε τα δόντια σας 

Πριν φάτε βουρτσίστε τα δόντια σας. Μόλις φάτε, επίσης βουρτσίστε πάλι τα δόντια σας. Και δεν το λέμε για να κρατάτε σε καλή κατάσταση τα δόντια σας ( καλό βέβαια είναι κι αυτό) αλλά γιατί έχει παρατηρηθεί ο το βούρτσισμα των δοντιών κόβει την όρεξη!

Γι αυτό λοιπόν όταν κάνετε δίαιτα, μην αμελήσετε να υιοθετήσετε κι αυτά τα 3 μικρά αλλά τόσο αποτελεσματικά κολπάκια!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΤΙ ΝΑ ΤΡΩΤΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΓΙΑ Ν ΑΔΥΝΑΤΙΣΕΤΕ

WOMANNOW.GR LOVES...