Πιείτε νερό με αγγούρι για 6 λόγους και δείτε τη διαφορά στο σώμα σας

Πιείτε νερό με αγγούρι για 6 λόγους και δείτε τη διαφορά στο σώμα σας

Ένα με δυο ποτήρια νερό κάθε μέρα με κομμάτια αγγουριού μέσα δεν φαντάζεστε πόσο καλό μπορεί να κάνει στον οργανισμό σας. Είναι νόστιμο, δροσερό κι αντικαθιστά τέλεια και υγιεινά τα αναψυκτικά που μόνο ταλαιπωρούν τον οργανισμό. Ας δούμε τους 6 λόγους για να δείτε διαφορά στο σώμα σας, βάζοντας απλώς αγγούρι στο νερό σας!

1. Αποτοξινώνει τον οργανισμό 

Το αγγούρι μέσα στο νερό βοηθά το σώμα σας ν΄αποτοξινωθεί, καθώς είναι πλούσιο σε ίνες, ιδανικό για να φύγουν οι τοξίνες από το σώμα. Ναι, το πρωί πιείτε ένα ποτήρι νερό με λεμόνι και αγγούρι ειδικά αν θέλετε να κάνετε αποτοξίνωση. 

2. Αδυνατίζει 

Το λεμόνι δεν είναι το μόνο λαχανικό που όταν το πίνουμε μαζί με νερό κάνει το σώμα μας να χάνει βάρος, αλλά και το αγγούρι που δεν έχει καθόλου θερμίδες έχει αποδειχθεί όταν μαζί με νερό, κόβει την όρεξη. 

3. Κάνει το δέρμα λαμπερό 

Το αγγούρι είναι φοβερή πηγή βιταμίνης Β5 και ενυδατώνει το δέρμα κάνοντας το νεανικό και λαμπερό. 

4. Δυναμώνει το ανοσοποιητικό 

Το αγγούρι μέσα σε νερό είναι πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά, με βιταμίνες Α, C και μαγγανίου που θωρακίζουν το ανοσοποιητικό σύστημα που κάθε μέρα "βάλλεται". 

5. Κάνει καλό στην καρδιά 

Βάζοντας αγγούρι στο νερό σας, βοηθάτε στη μείωση της υψηλής πίεσης του αίματος αρα και τον κίνδυνο οποιαδήποτε καρδιακής νόσου.

6. Είναι ιδανικό αν γυμνάζεστε 

Το αγγούρι με το νερό θρέφει τους μυς με μαγγάνιο και πυρίτιο, οπότε ειδικά αν γυμνάζεστε δυο ποτήρια νερό με κομμάτια αγγουριού μέσα θα κάνουν πολύ καλό στο μυικό σας σύστημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ GREEN SMOOTHIE ΓΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΣΙΛΟΥΕΤΑ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Θέλετε κι άλλες ιδέες για τη διατροφή, το σώμα, την ομορφιά; Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook γιατί κάθε μέρα έχουμε κάτι νέο για σας!

WOMANNOW.GR LOVES...