Μόνη στις γιορτές; Διασκεδάστε το!

79eb26c74c8960ea0a7b67636be0b1c4Τα καλέσματα αυτές τις μέρες δίνουν και παίρνουν και φυσικά σκέφτεστε τι θα κάνετε στο ρεβεγιόν. Είστε single και στην γιορτινή αυτή ατμόσφαιρα είναι στιγμές που νιώθετε άβολα. Αυτό είναι κάτι τελείως φυσιολογικό, αφού οι μέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς έχουν "γραφτεί" στο μυαλό όλων ως γιορτές για οικογένεια, σύντροφο, θαλπωρή και μοίρασμα συναισθημάτων. Πώς θα νιώσετε καλύτερα;

1. Δείτε αυτό που σας συμβαίνει από άλλη οπτική. Μην μπαίνετε σε κοινωνικά καλούπια που θέλει κάθε γυναίκα να συνοδεύται. Αυτό θα σας είναι πιο εύκολο αν σκεφτείτε πόσα ζευγάρια που τα βλέπετε μαζί δεν είναι τόσο ευτυχισμένα όσο δείχνουν ή ακόμη κι εσείς θα μπορούσατε να είστε με έναν -οποιοδήποτε- άντρα, αλλά δεν είναι αυτό που θέλετε.

2. Νιώστε πως η κατάσταση αυτή είναι ευκαιρία για βελτίωση, αλλαγή και αισθανθείτε τη σιγουριά πως αξίζετε το καλύτερο και μόνο αυτό θα έρθει στη ζωή σας.

3. Πλησιάστε τους ανθρώπους δίπλα σας. Μπορεί να μην έχετε σύντροφο, έχετε όμως φίλους αγαπημένους, συγγενείς, γνωστούς από τη δουλειά, από τα χόμπυ σας. Επιλέξτε λοιπόν να περάσετε αυτές τις μέρες με τους ανθρώπους που σας κάνουν να νιώθετε όμορφα.

4.Σκεφτείτε πως του χρόνου δεν θα είστε μόνη και κάντε εφέτος ο,τι δεν θα μπορείτε να κάνετε  του χρόνου. Ξέρετε εσείς... Από το να αποδεχθείτε όλες τις προσκλήσεις που θα λάβετε και να πηγαίνετε κάθε βράδυ αλλού, μέχρι να ξενυχτάτε, να φροντίζετε και να περιποιείστε τον εαυτό σας με τις ώρες ή να κάθεστε με τις κολλητές σας και να συζητάτε γελώντας κι αλλάζοντας ρούχα!

5. Νιώστε αυτοπεποίθηση γι αυτό που είστε κι αναδείξτε τη θηλυκότητά σας. Είτε είστε μόνη από επιλογή είτε όχι, αυτό είναι μια πραγματικότητα. Κοιταχτείτε στον καθρέφτη, το "τώρα" δεν ξαναγυρνάει ποτέ. Φορέστε το φόρεμα που σας κάνει να νιώθετε όμορφη, κάντε ένα προσεγμένο μακιγιάζ και μπείτε στους χώρους όπου είστε καλεσμένη με αυτοπεποίθηση και δυναμισμό τέτοιο που όλοι να θέλουν να σας έρθουν κοντά σας.

6. Γνωρίστε ανθρώπους. Όπου κι αν βρίσκεστε σίγουρα υπάρχουν εκεί πολλοί ενδιαφέροντες τύποι. Πάψτε να είστε κολλημένοι στο παρελθόν ( ή για να τα πούμε καθαρά τα πράγματα στον πρώην) και δώστε την ευκαιρία σε άντρες που μπορεί εμφανισιακά να μην είναι αυτό που ψάχνετε, να σας μιλήσουν, να σας κάνουν να γελάσετε, να περάσετε όμορφα. Ποτέ δεν ξέρετε τι μπορεί να συμβεί.

 

WOMANNOW.GR LOVES...