Οι άντρες που πρέπει ν΄αποφεύγετε

Υπάρχουν κάποιοι άντρες που πρέπει ν΄αποφεύγετε! Εντάξει δεν είναι εύκολο να καταλάβεις τον άλλο από την αρχή. Κι όταν αρχίζεις κάτι να το παίρνεις είδηση, αν τον έχεις ερωτευτεί, ή αν είσαι ήδη πολύ καιρό μόνη και θέλεις οπωσδήποτε έναν σύντροφο, βαφτίζεις "προτερήματα" κάποιες συμπεριφορές που στην πραγματικότητα δεν είναι τίποτε άλλο από... τοξικές. Και φυσικά με τέτοιους άντρες, δημιουργούμε τοξικές σχέσεις μέσα απο τις οποίες βιώνουμε βασικά αρνητικά συναισθήματα.

Οι άντρες που πρέπει ν΄αποφεύγετε

Κύριο χαρακτηριστικό τους μάλιστα είναι οτι εμφανίζονται ως ευεργετικές, φαίνονται οτι λειτουργούν καλά ενώ τίποτε απο αυτά δεν συμβαίνει στην πραγματικότητα. Είναι σαν την κλασική, παλιά ατάκα των γονιών "σε χτυπώ για να γίνεις καλός άνθρωπος". Παίρνουν την ενέργειά μας και μειώνουν την αυτοεκτίμησή μας. Για παράδειγμα σε μια δύσκολη στιγμή σας που το μόνο που χρειάζεται μια γυναίκα, είναι υποστήριξη ο "τοξικός" άντρας βρίσκει ευκαιρία να την προσβάλει, να της ρίξει το ηθικό ή να τη...χειριστεί.

antras2

Οι άντρες που πρέπει ν΄αποφεύγετε και πώς θα τους καταλάβετε

1. Ο κριτής : Απολαμβάνει να  κάνει τη σύντροφό του να αισθάνεται κατώτερη κι αυτό το πετυχαίνει με διαρκή κριτική.

2. Ο χειριστικός: Το μόνο που θέλει είναι να την ελέγχει, ακόμη κι αν της προσφέρει πολλά και δεν εννοούμε συναισθηματικά. Το κάνει γιατί θέλει να τον έχει ανάγκη.

3. Ο ανταγωνιστικός: Θέλει να είναι καλύτερος από εκείνη. Θεωρεί ότι όλα είναι ένα power game. Και φυσικά θέλει να κερδίζει.

4. Ο αναξιόπιστος: Ξαφνικά εμφανίζεται στη ζωή μιάς γυναίκας αν κάτι τον ιντριγκάρει σ΄αυτή, τη γεμίζει με λόγια κι υποσχέσεις για ρομαντικά τριήμερα στη Σαντορίνη κι εξαφανίζεται εξίσου ξαφνικά όταν εμφανιστεί μπροστά του κάτι που του αρέσει περισσότερο.

5. Το αφεντικό: Δεν αντέχει να μην γίνονται σεβαστές οι απόψεις του και μάλιστα δεν αφήνει περιθώριο αμφισβήτησης. Θα γίνει ο,τι λέει αυτός.

6. Ο λάτρης του προβλήματος: Επιδιώκει να χει μια ζωή γεμάτη προβλήματα κι όχι για να τα λύσει, απλώς θα νιώθει οικεία σ΄αυτό το περιβάλλον. Κι αν δεν υπάρχουν, θα κάνει προσπάθειες να τα εφεύρει.

Αν λοιπόν σας ταλαιπωρεί μία από τις παραπάνω περιπτώσεις, μην χάσετε χρόνο κι ενέργεια θεωρώντας ότι θα τον αλλάξετε.  Απλώς...  όταν θα είστε έτοιμη, απλώς αλλάξτε δρόμο (κι ίσως και διαμέρισμα) !

Οι άντρες αυτοί έχουν γερές δόσεις ανασφάλειας κι ανωριμότητας. Εσείς θα κρίνετε αν σας αρέσει μια τοξική ζωή μαζί τους!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΦΕΡΕΣΤΕ ΣΑΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ Ή ΣΑΝ ΕΡΩΜΕΝΗ ΤΟΥ;

  Θέλετε κι άλλα άρθρα για άντρες, σχέσεις, στυλ; Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook, γιατί κάθε μέρα έχουμε κάτι νέο για σας!

WOMANNOW.GR LOVES...