Τι να πείτε στον σύντροφό σας αυτές τις γιορτές

e59982af873c375a421acfdb77228440Οι μέρες των γιορτών είναι μια ευκαιρία να έρθουμε κοντά με τους αγαπημένους μας, αφού έχουμε αρκετό ελεύθερο χρόνο στη διάθεσή μας και διάθεση να περάσουμε καλά. Γιατί λοιπόν να μην εκμεταλλευτούμε τη συγκυρία για να μιλήσουμε και να εκφράσουμε στον σύντροφό μας αυτά που νιώθουμε, θέλουμε, ονειρευόμαστε...

1. Βρείτε μια ωραία στιγμή όταν θα είστε οι δυο σας και εκφράστε στον σύντροφό σας πρώτα την αγάπη σας. Αγκαλιάστε τον, ελάτε κοντά μαζί του, εκφράστε του την χαρά σας που είστε μαζί.

2.Αφού έχετε ξεκινήσει τόσο καλά, συνεχίστε μιλώντας του για το πώς νιώθετε όταν κάποιες φορές σας παραμελεί (ίσως λόγω δουλειάς ή άγχους) και τι θα σας έκανε να νιώσετε καλύτερα όταν συμβαίνει αυτό. Δείξτε του οτι τον καταλαβαίνετε κι ότι το μόνο που κάνετε είναι να του επικοινωνείτε τα συναισθήματά σας.

3.Μην γκρινιάξετε. Μην αρχίσετε τα παράπονα, μην τον κατηγορήσετε. Μιλήστε του μόνο για εσάς και γι αυτά που έχετε ανάγκη.

4. Αποκαλύψτε του ένα όνειρό σας. Κάτι που θα θέλατε να κάνετε μαζί. Ίσως ένα ταξίδι. Ζητήστε τη γνώμη του κι αν συμφωνεί κάντε ένα χρονοδιάγραμμα με βάση τα οικονομικά σας ώστε να το πραγματοποιήσετε.

5. Ζητήστε του να σας πει τι θα ήθελε να κάνετε μαζί ένα βράδυ ή ένα απόγευμα για να περάσει όμορφα και να χαλαρώσει. Μη μείνετε στα λόγια, κάντε το.

6. Περιποιηθείτε τον μαγειρεύοντάς του και βάζοντας μουσική. Δημιουργήστε μια ωραία ατμόσφαιρα, ιδανική για να σας ανοιχτεί κι εκείνος.

7. Ζητήστε του να σας πει δυο τρεις συνήθειές σας που τον ενοχλούν. Κάντε το σαν παιχνίδι κι έπειτα μπορείτε κι εσείς να κάνετε το ίδιο. Σε καμία περίπτωση μην επιτεθείτε γιατί θα καταλήξει σε τσακωμό. Ο λόγος που θα το ζητήσετε αυτό είναι για να γίνει η ζωή σας καλύτερη.

8. Βάλτε κοινούς στόχους. Ανάλογα με το χρονικό διάστημα που είστε μαζί αυτό αναπροσαρμόζεται. Μπορεί να είναι από την αγορά μιάς καινούργιας τηλεόρασης μέχρι την απόκτηση ενός... παιδιού.

Εσείς ξέρετε καλύτερα τον σύντροφό σας ώστε να του μιλήσετε. Όλο αυτό είναι μια ευκαιρία να έρθετε οι δυο σας πιο κοντά, να επικοινωνήσετε όλα όσα στους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας δεν μπορείτε. Αγνοείστε αυτά που μπορεί να πυροδοτήσουν ένα άσχημο κλίμα, γίνετε ευέλικτη και αλλάξτε την κουβέντα αν πάει να... χαλάσει. Περάστε όμορφα, τρυφερά, ακουμπήστε τον, δώστε του ένα φιλί και ξεκινήστε τη νέα χρονιά κάνοντας την καλύτερη αρχή!

 

WOMANNOW.GR LOVES...