Αυτές είναι οι τυχερές που κέρδισαν 3 προγράμματα Fat Therapy

Το womannow.gr σε συνεργασία με τα Dr. Prinou έκαναν σε 3 τυχερές το πιο... καλοκαιρινό κι απαραίτητο δώρο πριν βγουν στην παραλία, το Fat Therapy! 3 αποτελεσματικές θεραπείες για οριστική λιποδιάλυση.

Τα ονόματα των τυχερών είναι:

  • Δέσποινα Βουγιούκα
  • Κωνσταντίνα Σταματοπούλου
  • Παλιεράκη Ειρήνη

Με τις τυχερές θα επικοινωνήσουν τα dr. prinou προκειμένου να κλείσουν ραντεβού για το δικό τους Fat Therapy.

Θέλεις κι εσύ να χάσεις τοπικό πάχος οριστικά και για πάντα, μέσα σε 30 λεπτά; Το «όπλο», λέγεται Fat Therapy! 

Διαγωνισμός: 3 προγράμματα Fat Therapy για το τοπικό πάχος

Τι είναι η θεραπεία Fat Therapy® που έχουν αποκλειστικά τα Dr. Prinou

Κοίτα τώρα τι κάνει το Fat Therapy. Αφαιρεί αναίμακτα τις εντοπισμένες συλλογές λίπους, οπότε αμέσως αδυνατίζεις τοπικά. Είναι μια ενδολιπική θεραπεία που «κλειδώνει» πάνω στο φράγμα των λιποκυττάρων. Έτσι το λιποκύτταρο υγροποιείται και καταστρέφεται  μόνιμα, απελευθερώνοντας λιπίδια τα οποία στη συνέχεια αποβάλλονται φυσικά μέσω του λεμφικού συστήματος. Καθώς ο λιπώδης ιστός δεν παρουσιάζει σχεδόν καθόλου αισθητικότητα, η θεραπεία είναι στην ουσία ανώδυνη. Άρα και όμορφη και χωρίς πόνο!

Μπορεί να έχει εφαρμογή σχεδόν σε ολόκληρο το σώμα για την μόνιμη αφαίρεση των τοπικών θυλάκων λίπους και η θεραπεία γίνεται σε όλες τις γυναίκες, χωρίς εξαίρεση. Εφαρμόζεται με φυσικό δραστικό ιατρικό διάλυμα χολικού οξέως στο κάτω ή άνω μέρος του σώματος,( όπου δηλαδή εσύ το χρειάζεσαι), που πάσχει από συσωρευμένο λίπος. 

Έχει θεαματικά αποτελέσματα καθώς χρησιμοποιεί ως βασικό συστατικό την ουσία η οποία μιμείται αυτό που παράγει φυσιολογικά ο ανθρώπινος οργανισμός στο ήπαρ για τον ίδιο σκοπό : την καύση του λίπους. 

Το ιατρικό σκεύασμα είναι ένα απόλυτα φυσικό προϊόν από φυσικά έκδοχα και με απόλυτα φυσικές διαδικασίες, και θεωρείται από τις πλέον αποδοτικότερες μη-επεμβατικές θεραπείες λιποαφαίρεσης καθώς διαλύει τα μαξιλαράκια του τοπικού λίπους – FAT PADS -  τα οποία δεν υποχωρούν με την άσκηση και τη σωστή διατροφή.

Το χολικό οξύ χρησιμεύει για την γαλακτοματοποίηση των προσλαμβανομένων λιπών. Σε τοπική χρήση στοχεύει αντίστοιχα ρευστοποιώντας τις συγκεντρωμένες εναποθέσεις λίπους που τις ορίζουμε ως τοπικό πάχος. 

Στην ουσία δημιουργεί ελεγχόμενη λιποατροφία σε περιοχές που υπάρχει λιποδυστροφία.

Σε ποιες περιοχές του σώματος μπορείς να το εφαρμόσεις για να χάσεις λίπος;

• Γλουτοί, προσαγωγοί, μηροί

• Μηροί & γόνατα. 

• Κοιλιά & μέση

• Χέρια & πλαϊνά πλάτης.

Και ποια είναι τα αποτελέσματα;

  Αντιμετώπιση της λιποδυστροφίας στην προς θεραπεία περιοχή

  Άμεση μείωση τοπικού πάχους

  Βελτίωση του περιγράμματος του σώματος – Λιπογλυπτική

Mπες στη μεγάλη παρέα του womannow.gr, κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολούθησέ μας στο Instagram για να παίρνεις ιδέες κι έμπνευση για μια ακόμη πιο όμορφη ζωή!

WOMANNOW.GR LOVES...