Τέλειοι γλουτοί μέχρι το καλοκαίρι

Ποια γυναίκα δεν θέλει να έχει τέλειους, καλοσχηματισμένους και (γιατί να το κρύψουμε) σέξυ γλουτούς. Πώς μπορείς όμως να τους αποκτήσεις; Οι τέλειοι γλουτοί μέχρι το καλοκαίρι, για να "χτίστούν" χρειάζονται άλλη διατροφή και γυμναστική από αυτή που ακολουθείς για να χάσεις κιλά. Μπορεί κάποια στοιχεία να είναι τα ίδια, όπως για να χάσεις τοπικό πάχος από την περιφέρεια, όμως σίγουρα το θέμα "τέλειοι γλουτοί" πρέπει να το προσεγγίσεις από άλλη σκοπιά. Ξεκίνα με αυτά τα tips και μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα, θα δεις τους γλουτούς σου να... ανορθώνονται και να στρογγυλεύουν!

Τέλειοι γλουτοί μέχρι το καλοκαίρι

1. Διατροφή

Πρωτεϊνες, πρωτεϊνες και πάλι πρωτεϊνες για να χτίσεις μυϊκό ιστό. Άρα πρέπει να τρως τα κρέατα, τα αυγά και τα γιαούρτια σου αλλά όχι μόνο. Για ν΄αποκτήσεις τέλειους γλουτούς, χρειάζεται να βάλεις στη διατροφή σου και υδατάνθρακες. Όχι, λευκά ψωμιά και κέικ. Γιατί έτσι θα παχύνεις. Μαύρο ρύζι και βραστές πατάτες. Ιδανικά προτίμησε τις γλυκοπατάτες. Επίσης πρόσθεσε αβοκάντο και ξηρούς καρπούς. 

2. Γυμναστική

Μη μένεις πια στην αερόβια προπόνηση στην αίθουσα του γυμναστηρίου ή στο διάδρομο. Για να χτίσεις τέλειους γλουτούς, χρειάζεται να κάνεις ασκήσεις με βάρη κι αντιστάσεις. Βαθιά καθίσματα, σκουότς, γέφυρες, προβολές κρατώντας ελαφριά βάρη, ή σηκώνοντας μια μπάρα, αν θες άμεσα αποτελέσματα. Να ξέρεις πως τα σκουτς, τα βαθιά καθίσματα δηλαδή είναι η πιο αποτελεσματική άσκηση που μπορείς να κάνεις για τέλειους γλουτούς. Και φυσικά και τα όργανα στο γυμναστήριο που γυμνάζουν την συγκεκριμένη περιοχή. Τέλος, μήπως να πάψεις να ανεβαίνεις με το ασανσέρ τους ορόφους και να προτιμάς τις σκάλες; Είναι η τέλεια άσκηση που μπορείς να κάνεις όταν δεν είσαι στο γυμναστήριο. Δείτε εδώ μερικές απίθανες ασκήσεις για τους γλουτούς!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΤΕΛΕΙΑ ΑΔΥΝΑΤΑ ΠΟΔΙΑ- ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ 5 ΜΑΓΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ

3. Νερό 

Ποτέ μας ποτέ μην ξεχνάς το νερό! Ενάμιση με δυο λίτρα την ημέρα, βοηθούν τον οργανισμό να κρατιέται ενυδατωμένος και να διώχνει το λίπος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: 5 ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΕΛΕΙΟΥΣ ΓΛΟΥΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

 

Μπείτε στη μεγάλη παρέα του womannow.gr για να παίρνετε έμπνευση και ιδέες για μια ακόμη πιο όμορφη ζωή! Ακολουθήστε μας στο instagram κάνοντας κλικ εδώ και στο facebook, εδώ.

WOMANNOW.GR LOVES...