Τι φοράμε σ΄ένα interview για δουλειά;

ff148aece648c8e562e88c990dddf7abΤώρα είναι για πολλές εταιρείες και επιχειρήσεις η εποχή που καλούν κόσμο για interviews. Σίγουρα σας έχει τύχει να σας καλέσουν σε interview και να μην ξέρετε τι να φορέσετε. Κάτι μοντέρνο; Θηλυκό; Σοβαρό; Παντελόνι ή φούστα; Όλα μπορούμε να απαντήσουμε. Αλλά το θέμα είναι πώς και με τι στυλ... Πρώτ΄ απ΄όλα πολύ βασικό ρόλο στην επιλογή του ρούχου είναι τι δουλειά πρόκειται να κάνετε. Αλλιώς θα ντυθείτε αν θέλετε να πιάσετε δουλειά σε δικηγορικό γραφείο, αλλιώς σε ένα γυμναστήριο. Παρ ΄ολ΄ αυτά σε γενικές γραμμές αυτά που θα προτείνουμε ταιριάζουν παντού και κερδίζουν τις εντυπώσεις.

Πώς λοιπόν πρέπει να είναι αυτό που θα διαλέξετε; 

  1. Άνετο. Θα πρέπει να φορέσετε κάτι που σας κάνει να νιώθετε άνετα. Μην διαλέξετε κάτι που μπορεί να είναι τέλειο αλλά μέσα σ΄αυτό να νιώθετε άβολα.
  2. Πρέπει να σας χαρακτηρίζει. Να είστε ο εαυτός σας. Εντάξει αν σας αρέσει να ντύνεστε με σκισμένα τζιν και ροκ t-shirts, πρέπει λίγο ν΄αλλάξετε το στυλ σας αυτή τη μέρα. Αλλά και πάλι... Φορέστε ένα παντελόνι τζιν απλώς ας μην είναι σκισμένο, t-shirt κι ένα σακάκι ή με πουκάμισο και γόβες ή μπαλαρίνες.
  3. Πρέπει να είναι κλασικό,  κομψό και σημερινό. Όπου κι αν πάτε να δουλέψετε θα εκτιμηθεί το να φαίνεστε, εκτός από το να είστε, φινετσάτη και σοβαρή.f803bddaf3d0fe4a9e8e7d417507130d
  4. Πρέπει να είναι θηλυκό αλλά όχι πολύ σέξυ. Δεν  πάτε να σαγηνεύσετε, πάτε να πείσετε. Σε όλους αρέσει να έχουν απέναντί τους μια θηλυκή παρουσία. Μην φορέσετε όμως σε καμία περίπτωση στράπλες, σούπερ μίνι ή μπλούζες με ανοίγματα στην πλάτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΤΑ ΠΙΟ ΣΤΙΛΑΤΑ ΡΟΥΧΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Πιο συγκεκριμένα...

Ένα απλό φόρεμα με μια ωραία τσάντα είναι μια κλασική, σίγουρη επιλογή.

34e1f217392640a87cd2161f64bb37c4Επίσης το κλασικό φούστα μπλούζα στην μοντέρνα του εκδοχή είναι πλήρως αποδεκτό

Ενα παντελόνι φαρδύ ή παντελόνα με ένα πουκάμισο.

Μην ξεχάσετε αξεσουάρ. Όχι πολλά γιατί το αποτέλεσμα θα δείχνει φορτωμένο.

Τέλος τα παπούτσια είναι το πιο βασικό. Να ναι περιποιημένα, καθαρά και όχι φυσικά δωδεκάποντα!

Καλή επιτυχία!

WOMANNOW.GR LOVES...