Τα ζώδια του Φεβρουαρίου (βίντεο) και τι θα συμβεί αυτή την εβδομάδα

Τα ζώδια του Φεβρουαρίου (βίντεο) και τι θα συμβεί αυτή την εβδομάδα

Η νέα σελήνη που προηγήθηκε έχει δώσει μια νότα αισιοδοξίας, σε αρκετούς Διδύμους και Ζυγούς που έχουν γενέθλια στο τέλος του α' και στην αρχή του β' δεκαημέρου.

Η διέλευση του Ηλίου από τον Υδροχόο κατά τις ημέρες που θα ακολουθήσουν προσφέρει την αίσθηση μιας μεγαλύτερης άνεσης στο βηματισμό των αέρινων που έχουν γεννηθεί ως εξής: Δίδυμοι 1-7/6, Ζυγοί 4-10/10 και Υδροχόοι 30/1-5/2. Βεβαίως, για τους Υδροχόους αυτής της ομάδος θα τονίσω πως η διάθεση και οι εξελίξεις θα εξαρτηθούν κυρίως από τη δομή του προσωπικού σας ωροσκοπίου, βάσει ημερομηνίας, χρονολογίας, ώρας και τόπου γεννήσεως. 

Όσον αφορά στις επικοινωνίες/ επαφές / συναντήσεις / μετακινήσεις / εμπορικές συναλλαγές / μικρές συμφωνίες / διαπραγματεύσεις , αλλά και στα ζητήματα σεμιναρίων  / εγγράφων και σε οτιδήποτε σχετίζεται με το μεταφορικό σας μέσο ή με το "λόγο", θεωρώ πως η εβδομάδα χαρακτηρίζεται βατή και δίνει ευκαιρίες σε όσους έχουν γεννηθεί στο γ' δεκαήμερο των ζωδίων της γης και του νερού. Από εσάς, ξεχωρίζω τους Αιγόκερους και τους Καρκίνους και θα πω ότι η εύνοια θα είναι μεγαλύτερη ή μικρότερη αναλόγως του ατομικού αστρολογικού χάρτη. 

Μέχρι την Παρασκευή 3/2, η τύχη / χαρά / προστασία που συνδέεται με μια συναισθηματική / υλική / ηθική ικανοποίηση αφορά εσάς που γεννηθήκατε κυρίως στα ζώδια του Καρκίνου μετά τις 18/7 και του Σκορπιού μετά τις 18/11 και δευτερευόντως εσάς που γεννηθήκατε στην Παρθένο μετά τις 18/9 και στους Ιχθύς μετά τις 16/3. Από την Παρασκευή έως και την Κυριακή 5/2 η εν λόγω ευεργεσία (τύχη, χαρά, προστασία) αφορά εσάς τους Λέοντες (της 22-23-24/7) και τους Τοξότες (της 22-23-24/11), ενώ παράλληλα κάποιοι Κριοί (της 20-21-22/3) και Ζυγοί (της 23-24-25/9) επίσης θα μπορούσατε να αναμένετε μια θετική εξέλιξη, ανάλογα όμως με τις θέσεις των πλανητών και στο δικό σας χάρτη.

Τέλος, τονίζω πως η μαχητικότητα, η αποφασιστικότητα κι ο δυναμισμός κάνουν θαύματα αυτήν την εποχή για πολλούς Κριούς και Καρκίνους - του Μαρτίου και του Ιουνίου αντίστοιχα-, ενώ η δράση αποδεικνύεται εποικοδομητική, αποδοτική κι εύστοχη για τους Τοξότες και τους Λέοντες του α' δεκαημέρου (δηλ. Τοξότες του Νοεμβρίου και Λέοντες του Ιουλίου). 

Προσοχή (σύνεση, στωικότητα, ψυχραιμία) θα χρειαστεί στη διαχείριση των καταστάσεων (προβλημάτων, πιέσεων, συγχύσεων, συγκρούσεων) κυρίως από τους Ζυγούς και τους Αιγόκερους (του Σεπτεμβρίου και του Δεκεμβρίου αντίστοιχα). 

Δείτε τις αναλυτικές μηνιαίες προβλέψεις του Φεβρουαρίου για κάθε ζώδιο, από τη Μαρί Ντενίζ Διαμαντή

Μαρί-Ντενίζ Διαμαντή

H Μarie-Denise Διαμαντή, είναι σύμβουλος ψυχικής υγείας και αστρολόγος.

BSc (Hons) in Psychology/ ΒSc (Hons) in Management & Organizational Behavior/ Certificate in Astrology (Distinction) 

WOMANNOW.GR LOVES...