Η αστρολογική πρόβλεψη της εβδομάδας 6-12 Φεβρουαρίου 2017

Η αστρολογική πρόβλεψη της εβδομάδας 6-12 Φεβρουαρίου 2017

Η διέλευση του Ηλίου από τον Υδροχόο κατά τις ημέρες που θα ακολουθήσουν προσφέρει την αίσθηση μιας μεγαλύτερης άνεσης στο βηματισμό των αέρινων που έχουν γεννηθεί ως εξής: Δίδυμοι 7-14/6, Ζυγοί 10-17/10 και Υδροχόοι 6-12/2. Βεβαίως, για τους Υδροχόους αυτής της ομάδος θα τονίσω πως η διάθεση και οι εξελίξεις θα εξαρτηθούν κυρίως από τη δομή του προσωπικού σας ωροσκοπίου, βάσει ημερομηνίας, χρονολογίας, ώρας και τόπου γεννήσεως. 

Όσον αφορά στις επικοινωνίες/ επαφές / συναντήσεις / μετακινήσεις / εμπορικές συναλλαγές / μικρές συμφωνίες / διαπραγματεύσεις , αλλά και στα ζητήματα σεμιναρίων  / εγγράφων και σε οτιδήποτε σχετίζεται με το μεταφορικό σας μέσο ή με το "λόγο", θεωρώ πως η εβδομάδα χαρακτηρίζεται βατή και δίνει ευκαιρίες σε όσους έχουν γεννηθεί στο α' δεκαήμερο των ζωδίων της φωτιάς και του αέρα (Κριοί Μαρτίου, Λέοντες Ιουλίου, Τοξότες Νοεμβρίου, Ζυγοί Σεπτεμβρίου, Δίδυμοι Μαΐου, Υδροχόοι Ιανουαρίου). Από εσάς, ξεχωρίζω τους Υδροχόους και τους Λέοντες και θα πω ότι η εύνοια θα είναι μεγαλύτερη ή μικρότερη αναλόγως του ατομικού αστρολογικού χάρτη. 

Η τύχη / χαρά / προστασία που συνδέεται με μια συναισθηματική / υλική / ηθική ικανοποίηση αφορά τους Λέοντες (της 24-30/7) και τους Τοξότες (της 24-30/11), ενώ παράλληλα κάποιοι Κριοί (της 22-27/3) και Ζυγοί (της 25-30/9) επίσης θα μπορούσατε να αναμένετε μια θετική εξέλιξη, ανάλογα όμως με τις θέσεις των πλανητών και στο δικό σας χάρτη.

Τέλος, τονίζω πως η μαχητικότητα, η αποφασιστικότητα κι ο δυναμισμός κάνουν θαύματα αυτήν την εποχή για πολλούς Κριούς και Καρκίνους - γεννημένους 27/3-1/4 και 28/6-3/7, αντίστοιχα-, ενώ η δράση αποδεικνύεται εποικοδομητική, αποδοτική κι εύστοχη για τους Τοξότες και τους Λέοντες - γεννημένους 28/11-3/12 και 28/7-3/8, αντίστοιχα-. 

Προσοχή (σύνεση, στωικότητα, ψυχραιμία) θα χρειαστεί στη διαχείριση των καταστάσεων (προβλημάτων, πιέσεων, συγχύσεων, συγκρούσεων) κυρίως από τους Ζυγούς και τους Αιγόκερους - γεννημένους αντίστοιχα 30/9-4/10 και 27/12-1/1. 

Θέλετε να ενημερώνεστε για ο,τι νέο ανεβαίνει στο womannow.gr; Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook, γιατί κάθε μέρα κάτι που σας ενδιαφέρει έχουμε για σας!

Δείτε αμέσως τώρα τις αναλυτικές προβλέψεις για τον Φεβρουάριο αναλυτικά!

Μαρί-Ντενίζ Διαμαντή

H Μarie-Denise Διαμαντή, είναι σύμβουλος ψυχικής υγείας και αστρολόγος.

BSc (Hons) in Psychology/ ΒSc (Hons) in Management & Organizational Behavior/ Certificate in Astrology (Distinction) 

WOMANNOW.GR LOVES...