Τα σημάδια του φλερτ: Πώς θα καταλάβετε ότι σας φλερτάρει

Κάθεται απέναντι σας και σας κοιτάει, ενώ δεν γνωρίζεστε. Είστε στην ίδια παρέα και σας μιλάει, σας λέει αστεία, σας αρέσει, όμως είστε μπερδεμένη.Σας φλερτάρει; Ή μήπως έτσι είναι ο τύπος του; Κι αν δυσκολεύεστε να καταλάβετε πλήρως τη γλώσσα του σώματός του, τουλάχιστον αναγνωρίστε μερικές κινήσεις που θα σας πουν με σιγουριά αν του αρέσετε!

Τα σημάδια του φλερτ: Πώς θα καταλάβετε ότι σας φλερτάρει

Τα σημάδια του φλερτ: Πώς θα καταλάβετε ότι σας φλερτάρει

Χαμογελάει όταν σας βλέπει

Αν μόλις σας συναντά, ένα μεγάλο πλατύ χαμόγελο εμφανίζεται στο πρόσωπό του, αν όταν του μιλάτε σας χαμογελάει, τότε σίγουρα αυτό είναι πολύ καλό σημάδι.

Ντρέπεται όταν σας μιλάει ή σας κοιτάει

Ναι μιλάμε για έναν ντροπαλό άντρα, που μπορεί να κοκκινίζει, όταν σας αντικρύζει, όμως ακόμη κι αυτό το κοκκίνισμα, είναι πολύ καλό (για σας, όχι για εκείνον). Γιατί το κοκκίνισμα είναι μια σωματική διαδικασία που δεν μπορεί κανένας να ελέγξει, όσο κι αν θέλει. Ξεκινήστε εσείς να του μιλάτε, για να αισθανθεί άνετα. Πάντως αν δεν του αρέσατε, δεν θα κοκκίνιζε…  

Δεν παίρνει τα μάτια του από πάνω σας

Η οπτική επαφή είναι πολύ σημαντική για να καταλάβετε ότι σας φλερτάρει. Και πολλές φορές, όσο κι αν κάποιος προσπαθεί, μπορεί να μην μπορεί να πάρει τα μάτια του από πάνω σας. Για να είστε σίγουρη βέβαια, δείτε για πόσο χρόνο το κάνει αυτό. Αν συμβαίνει για περισσότερο διάστημα απ΄ότι κοιτάει οποιονδήποτε άλλο, τι άλλο θέλετε να καταλάβετε ότι του αρέσετε πολύ; Επίσης το να σας κοιτάει, είναι το πρώτο δείγμα φλερτ, ακόμη και για κάποιον που δεν γνωρίζετε και κάθεται στην απέναντι άκρη του μπαρ. Είναι το πρώτο βήμα. Αν σας αρέσει κι εσάς, κοιτάξτε τον αλλά όχι για όση ώρα σας κοιτάει αυτός, μόνο και μόνο για να κάνετε πιο ενδιαφέρον το παιχνίδι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΠΩΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΕΙΣ ΕΝΑΝ ΑΝΤΡΑ

Κάνει ό,τι κάνετε

Αυτό συμβαίνει χωρίς να το καταλαβαίνει, ένας άντρας που φλερτάρει μαζί σας επειδή του αρέσετε. Γελάτε, γελάει, σηκώνετε το ποτήρι σας να πιείτε καφέ, κάνει το ίδιο.

Η γλώσσα του σώματος τον προδίδει

Μπορεί να είναι δύσκολη η γλώσσα του σώματος, αλλά υπάρχουν μερικά σημεία που δεν κάνουν λάθος ποτέ και είναι εύκολα να τα αναγνωρίσετε. Στέκεται με τα χέρια του στους γοφούς, βάζει τα δάχτυλά  του μέσα στις μπροστινές τσέπες του παντελονιού αλλά αφήνει απ΄έξω τους αντίχειρες; Θέλει να σας δείξει πως είναι διαθέσιμος ερωτικά. Γέρνει το κεφάλι του από τη μία πλευρά; Φαίνεται να σας συμπαθεί. Γέρνει το κεφάλι του μπρος ενώ του μιλάτε; Τον ενδιαφέρουν πολύ αυτά που του λέτε, αλλά βασικά τον ενδιαφέρετε εσείς!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΑΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΤΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ ΑΝΤΡΑΣ, ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΟΣ

Θέλετε κι άλλα άρθρα για σχέσεις, έρωτα, μόδα, σώμα, διατροφή; Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook, γιατί κάθε μέρα κάτι καινούργιο έχουμε για σας! 

WOMANNOW.GR LOVES...