Τι θέλει ένας άντρας από μια γυναίκα;

Τι θέλει ένας άντρας από μια γυναίκα;

Τι θέλει ένας άντρας από μια γυναίκα; Και ποια είναι τα πιο βασικά πράγματα που κάνουν έναν άντρα να θελήσει, να ποθήσει, να ερωτευθεί μια γυναίκα; Αν ο νους σας πάει στο σεξ, σε καλό δρόμο είστε, όμως δεν είναι μόνο αυτό!

Ρίξτε μια ματιιά για να μάθετε αυτά που θέλουν οι άντρες!

1. Σεξ 

Φυσικά, το είπαμε,πρώτο στη λίστα! Σεξ όμως που δεν είναι βαρετό, δεν γίνεται επειδή πρέπει να γίνει, σεξ με φαντασία και βασικά με ενδιαφέρον και πόθο για τον άλλο. Οι άντρες τρελαίνονται με γυναίκες που έχουν αυτοπεποίθηση, δεν ντρέπονται με το σώμα τους και τα ερωτικά παιχνίδια και θέλουν να τους ικανοποιούν επειδή εκείνες παίρνουν από αυτό ευχαρίστηση. Και η αλήθεια είναι πως το σεξ αφού γίνεται με δυο, είναι σαν συγκοινωνούντα δοχεία. Όσο πιο πολύ θες να ικανοποιείς τον σύντροφό σου, τόσο περισσότερο θέλει κι εκείνος να κάνει το ίδιο για σένα. Απελευθερωθείτε και απολαύστε το! 

2. Φαγητό

Το σπιτικό φαγητό είναι πολύ βασικό για έναν άντρα. Φαγητό φτιαγμένο από τα χεράκια σας. Και το πιο απλό, δεν χρειάζεται να φτιάξετε μαγειρίτσα. Αρκεί να νιώσει ότι τον περιποιείστε, τον σκέφτεστε. Γιατί κακά τα ψέματα, πάντα ένας άντρας σε κάποιες στιγμές θα θέλει τη... μαμά του! 

3. Τρυφερότητα

Δεν χρειάζεται να τον αγκαλιάζετε διαρκώς και να του χαϊδεύετε τα μαλλιά όταν βλέπει ποδόσφαιρο. Και φυσικά με βάση τον χαρακτήρα τον δικό σας και τον δικό του. Αλλά ένα άγγιγμα, ακόμη κι εκεί που δεν το περιμένει, ένα γλυκό φιλί και μια αγκαλιά, δένουν τα ζευγάρια.

4. Πρωτοβουλία

Έχετε σκεφτεί γιατί πολλοί άντρες τρελαίνονται για γυναίκες "γατούλες". Διότι νιώθουν ότι τους έχει ανάγκη αυτή τη γυναίκα, τη βλέπουν αδύναμη κι αυτομάτως γίνονται εκείνοι οι δυνατοί. Επίσης είναι πιο... ευχάριστες απο μια γυναίκα που λειτουργεί σαν "στρατηγός". Γι αυτό λοιπόν όσο ανεξάρτητος και δυναμικός χαρακτήρας κι αν είστε, ε μια φορά στο τόσο, αφεθείτε σ΄εκείνον, ζητήστε τη γνώμη του, αφήστε τον εκείνον να κανονίσει. Μην παίρνετε όλες τις πρωτοβουλίες εσείς!Κι αν κάνει λάθος... δεν πειράζει. (Εξαιρείται η πρωτοβουλία στο σεξ)

5. Κατανόηση

Τι θα πει να τον καταλαβαίνει... Να ξέρει πότε είναι η σωστή στιγμή για το κάθε τι. Να ενδιαφερθεί να μάθει τα "κουμπιά" του. Μετά από μια δύσκολη μέρα στο γραφείο για παράδειγμα να του δώσει λίγο χρόνο να χαλαρώσει, μόνος του, χωρίς εκείνη να απαιτεί να λύσουν όλες τις εκκρεμότητες της εβδομάδας. Να του δίνει χρόνο, να του δίνει χώρο, να μην τον πιέζει για να μην πιέζεται κι εκείνη! 

6. Θαυμασμός 

Οι άντρες ξέρουν πως οι γυναίκες ερωτεύονται άντρες που τους θαυμάζουν! Κι αν πέρασε ο καιρός και τον έχετε απομυθοποιήσει, πηγαίντε πίσω στο χρόνο να φρεσκάρετε τις μνήμες από τις στιγμές που τον θαυμάζατε. Τα χαρακτηριστικά του είναι τα ίδια, δεν αλλάζει ο άνθρωπος, απλώς περνάει φάσεις. Οι άντρες έχουν ανάγκη από τόνωση της αυτοπεποίθησής τους και θαυμασμό από τη γυναίκα που έχουν πλάι τους. Γι αυτό και βλέπουμε πολλούς άντρες να κοιτούν δεξιά και αριστερά και να φλερτάρουν... Γιατί νιώθουν πως η σύντροφός τους δεν τους θαυμάζει και ψάχνουν αλλού να τονωθούν.

7. Γέλιο 

Το γέλιο φέρνει τόσο τους άντρες, όσο και τις γυναίκες πιο κοντά. Γελάστε με τ΄αστεία του. Πείτε του κι εσείς. Δείτε ταινίες που θα σας κάνουν να γελάσετε, μην ακυρώνετε την προσπάθειά του να σας πει ένα αστείο, γιατί στους άντρες αρέσει να κάνουν μια γυναίκα να γελάει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ ΑΝΤΡΑΣ- ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΟΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΤΟΥ ΦΛΕΡΤ- ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΦΛΕΡΤΑΡΕΙ

Θέλετε κι άλλα άρθρα για τις σχέσεις, το παιδί, το στυλ, το μακιγιάζ, το σπίτι, τη μαγειρική; Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook, γιατί κάθε μέρα κάτι καινούργιο έχουμε για σας! 

WOMANNOW.GR LOVES...