Τα μυστικά της καλής ερωμένης

sex 2Τι πρέπει να έχει μια γυναίκα για να νιώσει τόσο εκείνη αλλά ακόμη περισσότερο ο σύντροφός της πως είναι καλή ερωμένη; Να ξέρει κάποια μυστικά που θα την κάνουν ποθητή κι αξεπέραστη στα μάτια και το νου του αγαπημένου της.

1. Αυτοπεποίθηση

Η καλή ερωμένη έχει αυτοπεποίθηση. Γι αυτό και λένε πως μεγαλώνοντας μια γυναίκα γίνεται καλύτερη ερωτικά. Αυτό βέβαια σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει πως μια γυναίκα 20 ή 25 χρόνων, δεν μπορεί να είναι hot. Το αντίθετο. Αφού έχει περιέργεια, κέφι κι όρεξη. Επίσης μπορεί να παθιαστεί πιο εύκολα. Απλώς το μυστικό εδώ είναι να νιώθει, να εκπέμπει αυτοπεποίθηση. Για το σώμα της, ακόμη κι αν έχει κάποια επιπλέον κιλά και για το σεξ απίλ της. Οι άντρες το εισπράττουν αυτό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΠΟΙΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ, ΝΑ ΦΟΡΑΜΕ;

2. Ενσυναίσθηση

Η καλή ερωμένη πρέπει να καταλαβαίνει, να συναισθάνεται τον σύντροφό της. Αν είναι σε σχέση (και δεν βρίσκονται μόνο για sex) να ξέρει πότε εκείνος είναι διαθέσιμος για παράδειγμα μην του κάνει σεξουαλική πρόταση όταν εκείνος έχει μια επαγγελματική ή οικονομική απογοήτευση. Ακόμη όμως κι αν έχουν καθαρά σεξουαλική σχέση δυο άνθρωποι, η γυναίκα θα πρέπει να νιώθει, να βλέπει, να παρατηρεί πώς αισθάνεται ο σύντροφός της κατά τη διάρκεια του σεξ.

3. Απελευθέρωση

Η καλή ερωμένη πρέπει να μην έχει ταμπού. Όχι να κάνει πράγματα που δεν της αρέσουν σε καμία περίπτωση. Απλώς να μην σκέφτεται τι θα πει ο άλλος για εκείνη στην περίπτωση που απελευθερωθεί. Όταν δυο ενήλικες φθάνουν στο κρεβάτι, πρέπει τα ταμπού να μένουν μακριά. Να κάνει λοιπόν όλα όσα εκείνη την ικανοποιούν και δίνουν ανάλογη ικανοποίηση και στον σύντροφό της.

ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ, ΤΟΥ ΑΡΕΣΩ; ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ, ΣΤΟ BLOG "ΣΚΕΨΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΓΕΩΡΓΑΚΑΙΝΑ

4. Γίνε για λίγο... δεύτερη

Ξέρετε πόσες περιπτώσεις ανδρών απατούν τις υπέροχες συντρόφους τους με γυναίκες που θεωρούνται "δεύτερες"; Ειδικά μάλιστα όταν οι συντροφοί τους γίνουν μητέρες. Τότε αλλάζουν τα πράγματα στο ζευγάρι. Η γυναίκα μπαίνει τόσο στο ρόλο της μάνας που ξεχνά πως είναι και γυναίκα, ερωμένη του άνδρα της. Κι ο άνδρας το εισπράττει αυτό. Έτσι δεν τολμά να της ζητήσει όσα της ζητούσε παλιά, φοβούμενος την απόρριψη και στρέφεται σε άλλες γυναίκες που μπορεί να είναι "δεύτερες" αλλά δεν φοβούνται να δείξουν το πάθος και τη σεξουαλικότητά τους. Και ναι, λατρεύουν και τα περίεργα εσώρουχα που δεν χρειάζεται να κοστίζουν μια περιουσία.

5. Πάθος 

Το πάθος το νιώθει κανείς όταν δεν έχει τον άλλο σίγουρο, όταν τον θέλει πολύ. Και γι αυτό στην αρχή μιας σχέσης το πάθος υπάρχει και όσο περνάει ο καιρός σιγά σιγά εκλείπει. Πάρτε πρωτοβουλία τη μία φορά, αρπάξτε τον και κάντε σεξ σε όποιο δωμάτιο του σπιτιού επιλέξτε και την επόμενη φορά, βγείτε έξω μαζί του ή με τις φίλες σας, ντυθείτε πολύ sexy και δείτε πώς θα σας κοιτούν οι άλλοι. Το ίδιο βλέπει κι εκείνος κι εκείνη τη στιγμή σας θέλει πιο πολύ!

6. Ηδονή 

Η καλή ερωμένη ανακαλύπτει τι δίνει ηδονή στον σύντροφό της αλλά και στην ίδια.Το σεξ είναι ένα παιχνίδι για δυο και δεν μένει μόνο στην ικανοποίηση του συντρόφου της γιατί να ξέρετε πως οι περισσότεροι άνδρες ευχαριστιούνται πάρα πολύ όταν προσφέρουν ικανοποίηση στην σύντροφό τους. Όχι, δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση να προσποιηθείτε, θέλουμε όμως να περάσετε κι εσείς καλά, να νιώσετε με όλες τις αισθήσεις σας την ηδονή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: 12 BΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ "ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ" ΕΝΑΝ ΑΝΔΡΑ, ΣΤΟΧΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΟΓΕΝΕΙΣ ΖΩΝΕΣ ΤΟΥ

Και μερικές... λεπτομέρειες τόσο βασικές!

  • Η καλή ερωμένη είναι πάντα περιποιημένη, το δέρμα της και τα μαλλιά της μυρίζουν όμορφα.
  • Θεωρεί το sex αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής της και δεν αφήνει τον καιρό να περάσει εξαιτίας των προβλημάτων της καθημερινότητας, μεταθέτοντάς το για το Σαββατοκύριακο.
  • Κάνει εκπλήξεις, ετοιμάζει την ατμόσφαιρα ώστε να νιώσει ο σύντροφός της κι εκείνη τόσο όμορφα και χαλαρά που το sex να είναι μονόδρομος.
  • Προσέχει τη σχέση της, δεν γκρινιάζει στον σύντροφό της για ασήμαντες αφορμές, ώστε κι εκείνος να θέλει να είναι μαζί της.
  • Όταν έχει προβλήματα στη σχέση, τα συζητάει και δεν τα αφήνει να περάσουν μόνα τους γιατί τότε θα ρθει η στιγμή που ούτε εκείνη θα θέλει να κάνει σεξ.
  • Επικοινωνεί με τον σύντροφό της, γιατί ο σεξ είναι ο καθρέφτης της σχέσης.
  • Και τέλος, η καλή ερωμένη ξέρει τι την ικανοποιεί ή προσπαθεί να το ανακαλύψει. Έτσι νιώθει και δείχνει πως το σεξ την ευχαριστεί κι ο σύντροφός της αυτό θέλει!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: 10 SEX TIPS ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΜΑΤΙΑ ΓΙ ΑΛΛΗ

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ, ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ, ΤΗ ΜΟΔΑ, ΤΟ ΣΩΜΑ, ΤΟ ΠΑΙΔΙ

WOMANNOW.GR LOVES...