Πώς θα καταλάβετε έναν "επικίνδυνο" άντρα

robertΕπικίνδυνος άντρας... Αυτός που ερωτευτήκαμε αλλά έφυγε. Αυτός που νιώσαμε πως μας εξαπάτησε, "έπαιξε" με τα συναισθήματά μας και είναι τώρα μακριά. Αυτός που μας έλεγε λόγια τόσο όμορφα, μας κοιτούσε μέσα στα μάτια κι εμείς λιώναμε. Κι έπειτα, τίποτα. Μείναμε μόνες με την ανάμνησή του να κοιτάμε τα μηνύματα στο κινητό και να ανεβάζουμε φωτογραφίες μας στο facebook κάνοντας check-in σε μέρη όπου τα πίνουμε με τις φίλες μας, μήπως και εμφανιστεί. Λοιπόν κορίτσια, ας τα πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά. Για να δούμε ποιον θεωρούμε έναν "επικίνδυνο" άντρα, πώς μπορούμε να τον καταλάβουμε και τελικά να τον αντιμετωπίσουμε. Να ξέρετε πως ένας επικίνδυνος άντρας είναι πολύ γοητευτικός (γι αυτό μας αρέσει εξάλλου). Μάλιστα μπορεί να μην ανήκει σε μία μόνο κατηγορία, αλλά σε πολλές. Και το κύριο χαρακτηριστικό του, που φυσικά θέλει πολύ κουβέντα και παρατήρηση για να το καταλάβουμε, είναι η ανασφάλειά του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΤΕ

1ος ΤΥΠΟΣ : Είναι ωραίος. Τον είδατε και πέσατε κάτω. Εκείνος το ξέρει. Και το εκμεταλλεύεται. Όχι για κακό, γιατί θέλει να αρέσει και μπορεί να του αρέσετε και μάλιστα πολύ. Απλώς όπως καταλαβαίνετε, αρέσει και  σε άλλες γυναίκες. Κι αυτό το ξέρει. Άρα, αν ο τύπος αυτός δεν είναι σε φάση να κάνει σχέση, για διάφορους λόγους ( θα τους δούμε αυτούς) μπορεί να θέλει μόνο να επιβεβαιωθεί. Αν τώρα εσείς δε νιώθετε την απαιτούμενη αυτοπεποίθηση να είστε μ΄έναν τόσο ωραίο άντρα, ή δεν αντέχετε να τον κοιτάνε όλες οι γυναίκες όταν είστε μαζί, αυτό θα φανεί, θα το καταλάβει και σε λίγο μπορεί να φύγει για να βρει μια άλλη γυναίκα να τον επιβεβαιώσει. Φυσικά ακόμη κι ο ωραιότερος άντρας κάποια στιγμή θα την "πατήσει", θα ερωτευθεί, οπότε δεν αποκλείεται να είστε εσείς η τυχερή, αρκεί τότε να μην τον θεωρείτε επικίνδυνο γιατί αλλιώς θα ταλαιπωρηθείτε πολύ!

2ος ΤΥΠΟΣ: Τώρα αλλάξτε το επίθετο ωραίος και βάλτε το "πετυχημένος", "πλούσιος", κ.ο.κ. Μιλάμε για τον άντρα που νιώθει πως μπορεί να τα έχει όλα και όλες. Αν μάλιστα είναι και εγωιστής, ναι μπορεί ν΄αποδειχθεί πολύ πιο επικίνδυνος από έναν απλώς... ωραίο. Γιατί η εξουσία σ΄έναν άνδρα είναι αφροδισιακό και γι αυτόν και για μια γυναίκα. Υπάρχουν πετυχημένοι, πλούσιοι κλπ που είναι υπέροχοι άνθρωποι, κατασταλαγμένοι και χωρίς κόμπλεξ. Τότε δεν είναι επικίνδυνοι. Αν όμως έχουν διάφορα απωθημένα, ναι κι από την παιδική τους ηλικία, πώς έμαθαν να βλέπουν τις γυναίκες κλπ. μπορεί να γίνουν τόσο επικίνδυνοι που θα σας ραγίσουν την καρδιά. Γιατί ξέρουν να σας φερθούν, να σας εντυπωσιάσουν (τα θέλουμε αυτά εμείς οι γυναίκες, να τον θαυμάζουμε τον άλλο, να μας προσφέρει ένα ποτήρι καλό κρασί), να πάρουν αυτό που θέλουν (την επιβεβαίωση εννοούμε που μπορεί να είναι και το σεξ) κι έπειτα μην τον είδατε... Θα μείνετε με την ανάμνηση.

3ος ΤΥΠΟΣ: Ξαναλλάξτε το επίθετο ωραίος, πετυχημένος και βάλτε τώρα το "δεσμευμένος" κι ακόμη χειρότερα "παντρεμένος". Αυτός ο τύπος άντρα μπορεί να υποσχεθεί τον ουρανό με τ΄άστρα, να σας δείξει την τρυφερότητα που έχετε τόσο ανάγκη, όμως δεν είναι δικός σας. Καλά, κανένας άνθρωπος δεν είναι δικός μας, αλλά καταλαβαίνετε τι λέμε έτσι δεν είναι; Κι αν σας το πει, τουλάχιστον είναι ειλικρινής. Αν δεν σας το πει όμως και το μάθετε στην πορεία, ή αν σας ορκιστεί πως δεν κοιμάται πια με τη γυναίκα του και ζουν συμβατικά, εκεί τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Ειδικά αν προλάβατε να τον ερωτευθείτε. Γιατί εκείνη τη στιγμή θα πρέπει να φύγετε. Μην πιστέψετε πως θ΄αφήσει τη γυναίκα του. Ελάχιστοι άνδρες αφήνουν τη σιγουριά τους για μια άλλη γυναίκα. Αυτό που θέλει από εσάς είναι να είστε η άλλη γυναίκα. Χωρίς υποχρεώσεις, γκρίνιες για τους λογαριασμούς και τα παιδιά, χωρίς φθορά στη σχέση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: OTAN O ANΤΡΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ...

4ος ΤΥΠΟΣ: Και τώρα θα μιλήσουμε για τον "γυναικά". Του αρέσουν οι γυναίκες, κακό είναι; Όχι, αλλά αυτός ο τύπος θέλει και να αρέσει στις γυναίκες και να τις φλερτάρει και να επιβεβαιώνεται από εκείνες και να τους πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Έτσι περνάει υπέροχα τα βράδια του, αλλάζει παρτενέρ και αριθμούς κινητών τηλεφώνων. Μια αγκαλιά θέλει αυτός ο τύπος και δεν ξέρει πώς να τη βρει. Πληγωμένος είναι από τότε που ήταν μικρός, αλλά δεν χρειάζεται να σας πληγώσει κι εσάς για να λυτρωθεί αυτός. Έχετε την απαίτηση να σας σέβεται και να σας φέρεται με αξιοπρέπεια.

Φυσικά δεν σημαίνει πως όλοι οι ωραίοι άντρες είναι επικίνδυνοι, ίσα ίσα. Ούτε όλοι οι πετυχημένοι, πλούσιοι ή γυναικάδες είναι. (Μόνο οι παντρεμένοι είναι). Η επικινδυνότητα του καθενός, έχει να κάνει με το πώς και αν μπορεί να βιώσει συναισθήματα, να έχει ενσυναίσθηση για τον άνθρωπο που έχει απέναντί του, να μην του συμπεριφέρεται με τρόπο τέτοιο που να εξυπηρετεί μόνο τις δικές του ανάγκες. Να νοιάζεται, ν΄αφουγκράζεται, να μπορεί ν΄αγαπήσει ή να είναι έτοιμος για όλ΄αυτά. Ένας άντρας όμως ποτέ δεν γίνεται επικίνδυνος χωρίς τη συγκατάθεσή μας. Εμείς τον αφήνουμε, γιατί εκείνη τη στιγμή έχουμε την ανάγκη από έναν τέτοιο άντρα, να τον πιστέψουμε, να τον ακούσουμε, να του μιλήσουμε, να τον φιλήσουμε, όσο κι αν βαθιά μέσα μας ξέρουμε πως αυτά δεν θα κρατήσουν για πολύ κι όταν τελειώσουν θα μας πληγώσουν... Ναι, από τα λάθη μας μαθαίνουμε ακόμη και με το να πληγωθούμε κάτι θα μείνει. Όμως τουλάχιστον τώρα ξέρουμε πως!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΣΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΔΥΣΚΟΛΟΣ; ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ

WOMANNOW.GR LOVES...