Πως θ΄αποκτήσετε γραμμωμένο σώμα;

aplanar-el-vientre2

Ξεκινάτε γυμναστική γιατί στόχος σας είναι το καλοκαίρι να έχετε ένα γραμμωμένο σώμα; Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να το αποκτήσετε. Είστε κοντά στα κιλά που πρέπει να έχετε; Αν ναι κι αν προπονείστε 3 με 4 φορές την εβδομάδα σε συνδυασμό φυσικά με σωστή διατροφή, μέσα σε δυο με τρεις μήνες (σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των γυμναστών) θα διαγράφονται σιγά σιγά οι κοιλιακοί σας και οι μύες στα χέρια, πόδια κλπ.

Πώς όμως θ΄αποκτήσετε γραμμωμένο σώμα; Φυσικά χρειάζεστε έναν γυμναστή για να σας δείξει τις ασκήσεις που θα κάνετε με συγκεκριμένα όργανα και βάρη στο γυμναστήριο. Θα ξεκινήσετε με χαμηλή ένταση και θ΄αυξάνετε με το πέρασμα του χρόνου. Το μυστικό όταν φθάσετε σ΄ένα καλό επίπεδο είναι η αυξομείωση της έντασης σ΄ένα πρόγραμμα. Δηλαδή όσο καλή φυσική κατάσταση κι αν έχετε δεν χρειάζεται να τρέχετε στο διάδρομο για μισή ώρα αλλά να κάνετε γρήγορο περπάτημα για 5 λεπτά, τρέξιμο για 5, περπάτημα για 7, τρέξιμο για 7 κ.ο.κ

Μην πιεστείτε πολύ θεωρώντας πως έτσι θα έχετε γρηγορότερα αποτελέσματα γιατί θα καταπονίσετε το σώμα σας και μπορεί να έχετε και τραυματισμούς. Μην κάνετε κάθε μέρα γυμναστική και σίγουρα μην γυμνάζετε διαρκώς τις ίδιες μυϊκές ομάδες. Αφήνετε μια μέρα να ξεκουραστεί το σώμα σας και συνεχίζετε.

Αν θέλετε να κάνετε γυμναστική στο σπίτι, αφιερώστε κάθε μέρα περίπου 40 λεπτά. Κάντε κοιλιακούς, ασκήσεις για τα πόδια, τα χέρια, με ελαφρά βάρη, κάντε σχοινάκι.

Αν θέλετε να αυξήσετε τη μυική σας μάζα θα πρέπει να προσθέσετε στη διατροφή σας περισσότερες πρωτεΐνες σε κάθε γεύμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΤΡΟΦΕΣ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΠΡΩΤΕΪΝΗΣ; 

Και φυσικά, ν΄αφαιρείτε το ορατό λίπος απ΄οτιδήποτε τρώτε, να βγάλετε από τη διατροφή σας γλυκά και λιπαρά, αφού για να φανούν οι γραμμώσεις πρέπει να μην υπάρχει λίπος.

Το γραμμωμένο σώμα λοιπόν δεν είναι προτέρημα μόνο μερικών, μπορεί να γίνει και δικό σας, αρκεί να το αποφασίσετε και σε λίγο καιρό θα δείτε το σώμα που πάντα ονειρευόσαστε!

Θέλετε κι άλλα tips για το σώμα, την ομορφιά, το μακιγιάζ, τη μόδα; Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook για να τα μαθαίνετε όλα, τώρα!

WOMANNOW.GR LOVES...