Πώς θ΄αλλάξετε τη ζωή σας με τον οραματισμό

summer17

Ξέρετε πως μπορείτε να  χρησιμοποιήσετε τον οραματισμό μόνη σας ακούγοντας απλώς τη φωνή του θεραπευτή και να ξεπεράσετε τα εμπόδια που δεν σας αφήνουν να προχωρήσετε στη ζωή σας; Κι όταν μιλάμε για εμπόδια για άλλον μπορεί να είναι ένας επώδυνος χωρισμός, για άλλον μια φοβία ή κρίση πανικού, ακόμη και οι διατροφικές συνήθειες που κάποιους δεν αφήνουν ν΄αποκτήσουν το σώμα και τελικά τη ζωή που ονειρεύονται.

Για πρώτη φορά λοιπόν στα ελληνικά η ψυχοθεραπεύτρια Φίλια Αραπάκη δημιούργησε 44 οραματισμούς ( υπνωτιστικές ασκήσεις), το DREAM- APP,  που μπορείτε να κατεβάσετε στο κινητό ή στο τάμπλετ σας και να τους ακούσετε αφού βρείτε μια ήρεμη γωνιά για να χαλαρώσετε, κλείνοντας τα μάτια. Δεν διαρκεί ο καθένας περισσότερο από 20 λεπτά και μόλις ολοκληρωθεί η άσκηση που θα έχετε επιλέξει απλώς θ΄ανοίξετε τα μάτια σας. Μη νομίσετε δηλαδή ότι μπορεί να μην τα καταφέρετε να ξυπνήσετε γιατί απλώς θα έχετε χαλαρώσει... Δεν ακούγεται τέλειο; Μάλιστα μπορείτε κάθε μέρα να επιλέγετε από μία άσκηση διαφορετική, που θα σας βοηθήσει να εδραιώσετε μια νέα νοοτροπία, να προσεγγίσετε θετικά καθετί που έρχεται στη ζωή σας, ακόμη κι αν πριν δεν μπορούσατε να το διαχειριστείτε. Κλείνετε λοιπόν τα μάτια σας και με τα καινούργια εργαλεία που σας παρέχει το dream app οι παλιές σας συνήθειες που πολλές φορές στο παρελθόν σας έκαναν να νιώθετε άγχος, φόβο, αδυναμία, τροποποιούνται και μπορείτε σιγά σιγά και με εντυπωσιακά αποτελέσματα να διαχειριστείτε τις προκλήσεις της καθημερινότητας.

Το πρωτοποριακό αυτό application είναι ένα καταπληκτικό επιπρόσθετο εργαλείο για εσάς που κάνετε ήδη ψυχοθεραπεία ή το μοναδικό εργαλείο αν προτιμάτε την αυτοθεραπεία που θα σας κάνει να «ακούσετε» μια φωνή που ήδη έχετε μέσα σας κι απλώς τόσα χρόνια, δεν την εμπιστεύεστε. Και αυτή η φωνή δεν κάνει ποτέ λάθος, γιατί είναι η δική σας! 

Το dream-app, μπορείτε να το κατεβάσετε κάνοντας κλικ εδώ   ή σε android σε αυτή τη διεύθυνση !

WOMANNOW.GR LOVES...