Πώς να προσελκύσεις έναν άντρα

Ναι, η εξωτερική εμφάνιση παίζει σημαντικό ρόλο στην πρώτη μας επαφή με έναν άντρα. Κι ίσως να σκέφτεστε πως αν του αρέσετε θα προχωρήσει, αν όχι, θα το αφήσει. Είναι έτσι; Όχι ακριβώς. Μπορεί να μην σας έχει ακόμη προσέξει, να μην του έχει περάσει καν από το μυαλό πως μπορεί να γίνει κάτι μεταξύ σας οπότε χρειάζεται να βρείτε τρόπους για να τον προσελκύσετε. Κι ακόμη κι αν του αρέσετε, η προσωπικότητά σας και το στυλ σας είναι πολύ βασικά για να κάνει, ή να μην κάνει την... πρώτη κίνηση. Για να δούμε λοιπόν πώς θα προσεκλύσετε έναν άντρα χωρίς όμως κόλπα εξωτερικής εμφάνισης!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ;

Πώς να προσελκύσεις έναν άντρα

Πώς να προσελκύσεις έναν άντρα

1. Περάστε συχνά από μπροστά του

Δουλεύετε μαζί; Τον συναντάτε στο μπαράκι που πηγαίνετε με τις φίλες σας το βράδυ της  Παρασκευής; Όποια κι αν είναι η απάντηση προσπαθήστε να περνάτε από μπροστά του, ώστε να μπείτε στο οπτικό του πεδίο (και στο μυαλό του), χωρίς όμως να το παρακάνετε.

2. Όταν τον βλέπετε να είστε χαμογελαστή 

Κανένας άνθρωπος δεν ελκύεται από κάποιον που έχει μούτρα ή ύφος. Και για εσάς μπορεί να είναι η άμυνά σας, όμως ο άλλος δεν σας ξέρει κι αν θέλετε να σας γνωρίσει πρέπει να εκπέμπετε χαρά. Χαμογελάτε λοιπόν, όχι υπερβολικά, αλλά ως γυναίκα με θετική, χαρούμενη διάθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΣΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΔΥΣΚΟΛΟΣ; ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ!

3. Κάντε του ένα κοπλιμπέντο 

Νομίζετε πως τα κοπλιμέντα αρέσουν μόνο στις γυναίκες; Όχι φυσικά! Σε όλους αρέσουν γιατί έτσι δείχνει ο άλλος το ενδιαφέρον του. Πείτε του λοιπόν πόσο σας αρέσει το πουκάμισό του, πόσο του πάει το νέο του κούρεμα, πόσο καλός ήταν στον αγώνα μπάσκετ της εταιρείας, δείξτε του πως τον παρατηρήσατε και σας αρέσει.

4. Να έχετε αυτοπεποίθηση 

Όταν σας αρέσει ένας άντρας και τον συναντάτε νιώθετε όσο να ναι μια αμηχανία. Ε, αυτό όσο μπορείτε προσπαθήστε να μην το αφήσετε να φανεί. Να έχετε αυτοπεποίθηση για τον εαυτό σας και να δείχνετε σίγουρη. Μια γυναίκα δηλαδή δυναμική και sexy!

5. Να φοράτε το αγαπημένο σας άρωμα

Η όσφρηση είναι μια από τις βασικές αισθήσεις στο παιχνίδι του έρωτα. Αν λοιπόν πρόκειται να τον συναντήσετε, ρίξτε δυο σταγόνες από το αγαπημένο σας άρωμα πίσω από τους λοβούς των αυτιών σας κι αφήστε τον να συνδέσει εσάς με τη συγκεκριμένη μυρωδιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ

Μπες στη μεγάλη παρέα του womannow.gr κάνοντας Like στη σελίδα μας στο facebook για να παίρνεις ιδέες κι έμπνευση

WOMANNOW.GR LOVES...