Μήπως σας λέει ψέματα για το ποιος είναι;

kiss rain2Είναι τόσο όμορφος, τόσο πετυχημένος, ρομαντικός και με χιούμορ, ένας πρίγκηπας πραγματικά που όμως δεν έχετε ακόμη συναντήσει αφού τον γνωρίσατε και μιλάτε μέσω facebook, twitter ή instagram. Μήπως όμως σας λέει ψέματα για το ποιος είναι; Πώς θα το καταλάβετε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: 5 ΣΗΜΑΔΙΑ ΟΤΙ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΚΙ ΑΣ ΜΗΝ ΣΑΣ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ

1. Twitter

Αν η γνωριμία σας έγινε μέσω του twitter, θα σας έχει σίγουρα μαγέψει ο τρόπος που μιλάει (συγνώμη γράφει). Ωραίες κι έξυπνες ατάκες, ένα όνομα προφανώς ψεύτικο (αλλά αυτό συμβαίνει στο twitter) και καμία πληροφορία για την προσωπική του ζωή. Όσο για τη φωτογραφία στο προφίλ του; Ε, ναι σίγουρα είναι η καλύτερή του. Όσο λοιπόν μιλάτε κι αρχίζει να σας αρέσει, ζητήστε του να σας πει την οικογενειακή του κατάσταση, με τι ασχολείται, την ηλικία του και γίνετε και φίλη του στο facebook. Εκεί σίγουρα θα έχει πολλά περισσότερα στοιχεία.

2. Instagram

Υπέροχες φωτογραφίες. Κι αυτός ένας κούκλος. Δεν το πιστεύετε σχεδόν πώς ένας τόσο μα τόσο όμορφος άντρας σας στέλνει κάθε μέρα ένα μήνυμα. Είναι όμως σίγουρα αυτός; Μήπως είναι κάποιο μοντέλο από τη Βραζιλία; Οι φωτογραφίες εννοούμε, όχι ο ίδιος. Μήπως είναι πολύ μεγάλος ή πολύ μικρός; Για ψάξτε το λίγο με τον πιο απλό τρόπο, ζητήστε του να συναντηθείτε.

3. Facebook

Εδώ τα πράγματα μάλλον είναι πιο εύκολα, γιατί θα πρέπει στο προφίλ του να έχει τουλάχιστον καμιά δεκαριά φωτογραφίες. Και πάλι όμως, μπορεί να θέλει να είναι αυτός που δείχνει και στην πραγματικότητα να μην έχει καμία σχέση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΝΔΡΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ;

Πώς θα καταλάβουμε λοιπόν μήπως λέει ψέματα για το ποιος είναι;

1. Έχει μόνο μια φωτογραφία στο προφίλ του. Μα μόνο μία; Δεν σας κάνει εντύπωση;

2. Δεν μπορεί ποτέ να σας συναντήσει, ενώ σας είπε πως μένετε κοντά.

3. Φαίνεται πολύ πολύ καλός για να είναι αληθινός.

Αν τώρα δεχθεί να συναντηθεί μαζί σας, προσοχή, ποτέ μην δώσετε ραντεβού σε σπίτι ή σε μέρος που δεν έχει πολύ κόσμο. Ένα πολυσύχναστο καφέ είναι ό,τι πρέπει. Κι αν δείτε πως τελικά είναι αλήθεια όλα όσα σας έλεγε, μην ενδώσετε αμέσως. Αφήστε να περάσει λίγος καιρός, όπως εξάλλου θα κάνατε και με κάποιον που θα γνωρίζατε σε ένα μπαρ.

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΠΩΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΕΙΣ ΕΝΑΝ ΑΝΤΡΑ

WOMANNOW.GR LOVES...