Ποιο από τα 7 σχήματα προσώπου είναι το δικό σας για το τέλειο μακιγιάζ;

super bigΤο κάθε πρόσωπο, ανάλογα με το σχήμα του έχει διαφορετικές ανάγκες όσον αφορά στο μακιγιάζ. Κι αυτό για να τονιστούν σωστά τα χαρακτηριστικά της κάθε γυναίκας. Έτσι διαφορετικά θα βάλει το ρουζ της μια γυναίκα με στρογγυλό πρόσωπο και μαγουλάκια, που θα θελε να κάνει το πρόσωπό της να φαίνεται πιο αδύνατο και διαφορετικά μια γυναίκα με πρόσωπο μακρόστενο. Εμείς βρήκαμε τα βασικά σχήματα προσώπου και με έμπνευση τις διάσημες σταρ σας προτείνουμε πώς θα κάνετε το τέλειο μακιγιάζ. Για να βρείτε σε ποια κατηγορία ανήκετε, τραβήξτε πίσω τα μαλλιά σας σε κοτσίδα ώστε να έχετε καλύτερη εικόνα. Μπορείτε να τραβήξετε και μία selfie, ώστε μετά να την βάλετε πλάι στις δικές μας εικόνες και ν΄αποφασίσετε. Τέλος, υπάρχει περίπτωση να ανήκετε σε παραπάνω από μία κατηγορίες, οπότε βρείτε το σχήμα του προσώπου που ταιριάζει περισσότερο στο δικό σας.

skiesΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: 2 ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΤΕ ΤΑ ΠΙΝΕΛΑ ΣΑΣ

Τι προϊόντα πρέπει να έχετε ώστε να τα απλώσετε ανάλογα με το σχήμα του προσώπου σας στα σωστά σημεία:

1. Koνσίλερ και λευκή πούδρα για λάμψη

Το κονσίλερ θα το απλώσετε με τα δάχτυλα όσο καλύτερα γίνεται κι από πάνω θα βάλετε λευκή η διάφανη πούδρα λάμψης. Αν θέλετε να δείτε πως θα βάλετε τέλεια το κονσίλερ σας, κάντε κλικ, εδώ!

2. Ρουζ

Ένα πολύ καλό πινέλο για ρουζ είναι απαραίτητο για να κάνετε τέλειο μακιγιάζ.Θέλετε να μάθετε ποιο χρώμα ρουζ ταιριάζει σ΄εσάς; Κάντε κλικ εδώ! 

3. Σκούρα πούδρα ή μέικ απ για να δημιουργήσετε γωνίες και κοψίματα

Την σκούρα πούδρα μπορείτε να την απλώσετε με ένα πολύ παχύ πινέλο. Αν θέλετε πιο... επαγγελματικό αποτέλεσμα όμως με ένα μικρό σφουγγαράκι τριγωνικό, με γωνίες, θα περάσετε το μέικ άπ στα σημεία που θέλετε να δημιουργήσετε σκιές!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: 5 ΜΥΣΤΙΚΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΣΑΡΕΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΣΗΜΟΥΣ MAKE UP ARTISTS.

WOMANNOW.GR LOVES...