Τέλεια, βελούδινη πλάτη με 3 κινήσεις!

platiΈνα εξώπλατο φόρεμα ή τοπ φοριέται και τα πιο κρύα βράδια του χειμώνα αλλά μήπως είστε από τις γυναίκες που διστάζουν να το τολμήσουν, όχι εξαιτίας του κρύου, αλλά επειδή η πλάτη σας δεν είναι όπως τη θέλετε; Να πώς με 3 κινήσεις θ΄αποκτήσετε τέλεια, βελούδινη πλάτη που θα μαγνητίζει τα βλέμματα στο πέρασμά σας.

1. Τρίψτε την πλάτη σας με σκληρό σφουγγάρι

Η πλάτη είναι το σημείο που εκτίθεται στον ιδρώτα (ναι κι από το γυμναστήριο) και δύσκολα μπορούμε να την τρίψουμε. Για να ανανεωθεί η επιδερμίδα πρέπει δυο φορές την εβδομάδα να τρίβετε την πλάτη σας με ένα σκληρό σφουγγάρι (τζίβα) ή με μια βούρτσα με λαβή.

2. Κάντε απολέπιση 

Η απολέπιση στην περιοχή βοηθάει να καθαρίσει η πλάτη από το σμίγμα και ν΄ανανεωθεί το δέρμα. Με μια κρέμα απολέπισης ή με φυσικούς τρόπους (μαύρη ζάχαρη, καφές κλπ) μια φορά την εβδομάδα τρίψτε την πλάτη σας. Πώς θα το κάνετε εύκολα; Σε μια πετσέτα θα τοποθετήσετε το προϊόν απολέπισης, θα την βάλετε στην πλάτη και θα κινείτε τα χέρια σας πιάνοντάς την δεξιά κι αριστερά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: 5 HOME MADE ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΜΕ ΔΥΟ ΦΥΣΙΚΑ ΥΛΙΚΑ

3. Δώστε χρώμα στην πλάτη σας

Ο ευκολότερος τρόπος για να κάνετε την πλάτη σας εντυπωσιακή είναι να ψεκάσετε με ένα σπρέυ που δίνει bronze χρώμα. Το αποτέλεσμα θα είναι πολύ σέξυ...

Και φυσικά μια ωραία πλάτη γίνεται τέλεια όταν γυμνάζετε και τους μυς τις περιοχής. Με βαράκια και ειδικές ασκήσεις μέχρι το καλοκαίρι θα έχετε την πλάτη των... ονείρων σας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ 5 ΦΥΣΤΙΚΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΡΤΑΡΙ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ

WOMANNOW.GR LOVES...