Πώς να φτιάξεις τα μαλλιά σου χωρίς σεσουάρ, το καλοκαίρι

Ήλιος, θάλασσα και καθημερινό λούσιμο για τα μαλλιά μας. Ας μην έχουμε και το φορμάρισμα που όχι μόνο μας "τρώει" χρόνο από τις απογευματινές μας βόλτες στις διακοπές, αλλά ταλαιπωρεί πολύ και τα μαλλιά μας. Τι μπορούμε να κάνουμε για να έχουμε ωραία μαλλιά, χωρίς σεσουάρ αυτό το καλοκαίρι; Πρώτ΄απ΄όλα κατά τη διάρκεια της ημέρας, μην ξεχνάτε να προστατεύετε τα μαλλιά σας βάζοντας ειδικό αντιηλικάο μαλλιών. Έπειτα να τα ξεπλένετε με γλυκό νερό, κάνοντας ντους. Εκτός αν θέλετε να έχετε ένα πιο... wild κι ανέμελο στυλ, με θαλασσινό αλάτι, ιδανικό για μπούκλες.

Πώς να φτιάξεις τα μαλλιά σου χωρίς σεσουάρ, το καλοκαίρι

1. Βάζουμε έναν αφρό styling αφού λουστούμε και τ΄αφήνουμε να στεγνώσουν φυσικά. Χωρίς σεσουάρ, χωρίς τίποτε.

2. Μπορούμε να πιάσουμε τα μαλλιά μας σε μια χαραρή πλεξούδα, ένα πρόχειρο σινιόν ή για πιο boho εμφανίσεις να μαζέψουμε τις πλαινές τουφίτσες και να τις πιάσουμε σ΄ ένα στεφανάκι γύρω απο το κεφάλι.

3. Επίσης το wet look ταιριάζει πολύ στο καλοκαίρι και είναι τόσο εύκολο. Όπως είναι βρεγμένα τα μαλλιά σας, τα χτενίζετε και περνάτε τζελ παντού. Τα αφήνετε κάτω, αν δεν είναι πολύ μακριά, ή τα πιάνετε μια σφιχτή αλογοουρά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: OI ΠΙΟ SEXY ΞΑΝΘΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΤΑΡ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ

4. Και αν δεν προλαβαίνετε να κάνετε τίποτε απ΄όλα αυτά, ένα μαντήλι ή ένα πολύχρωμο παρεό στο κεφάλι, θα σας δώσουν τρομερό στυλ!

Να περνάτε υπέροχα το καλοκαίρι, να χαίρεστε την ανεμελιά της κάθε στιγμής και μην ασχολείστε με τα μαλλιά σας. Γιατί όταν είστε χαρούομενη και χαλαρή, τότε λάμπετε κι εντυπωσιάζετε τους πάντες στο πέρασμά σας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: 5 ΕΥΚΟΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ

Μπες στη μεγάλη παρέα του womannow.gr για να παίρνεις έμπνευση και ιδέες για μια ακόμη πιο όμορφη ζωή! Ακολούθησέ μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ και στο Instagram πατώντας εδώ!

WOMANNOW.GR LOVES...