Ο πιο hot «Αϊ Βασίλης» δεν ήρθε από την Καισαρεία αλλά από τη bioten!

image_720x504Μιλάμε βέβαια για την ενέργεια Mr Santa ho(t) ho(t) ho(t), η οποία έτρεξε στο facebook το Δεκέμβρη, δίνοντας άλλη γεύση στο πνεύμα των Χριστουγέννων με ένα αποτέλεσμα άκρως γιορτινό και… hot!

Η bioten είναι ένα brand καλλυντικών που όλες οι Ελληνίδες γνωρίζουν και λατρεύουν, και το δείχνουν έμπρακτα στο facebook, μια και η επίσημη σελίδα της μάρκας έχει χιλιάδες πιστές fans εδώ και χρόνια.

Για τη χριστουγεννιάτικη περίοδο, η bioten αποφάσισε να κάνει ένα δώρο στις fans της, με έμπνευση από τα καθιερωμένα post της σελίδας την πρώτη μέρα κάθε μήνα με τον Mr January, Mr February, τα οποία έχουν τεράστια απήχηση. Έτσι, δημιουργήθηκε η ενέργεια Mr Santa ho(t) ho(t) ho(t) που ανέτρεψε τα παραδοσιακά δεδομένα των Χριστουγέννων και του καλοκάγαθου, υπερήλικου και εύσωμου Αϊ Βασίλη.

Ο μηχανισμός της εφαρμογής ήταν απλός. Κάθε user που επισκέφτηκε τη σελίδα του facebook μέσα στη χριστουγεννιάτικη περίοδο και μπήκε στην εφαρμογή, καλούταν να ψηφίσει τον αγαπημένο της Mr Santa ανάλογα με την εμφάνισή του και το τι ήταν «διατεθειμένος» να της προσφέρει.
Μέσα από 10 διαφορετικές hot επιλογές, άλλος ήταν γλυκός και ρομαντικός, άλλος το «κακό παιδί», άλλος υποσχόταν τη μεγάλη ζωή και άλλος διανοούμενος και σοφιστικέ. Όλες οι fans βρήκαν τον ιδανικό τους τύπο, και βέβαια όλοι ήταν διαλεγμένοι ένας-ένας από το έμπειρο μάτι της bioten.
Μετά το τέλος του διαγωνισμού προέκυψε κλήρωση μέσα από 15.000 συμμετοχές, που ανέδειξε τη μεγάλη νικήτρια η οποία κέρδισε δώρα Bioten για έναν ολόκληρο χρόνο. Αλλά το… κερασάκι στη βασιλόπιτα ήταν ότι για το μεγάλο δώρο την περίμενε η πιο hot έκπληξη! Της το παρέδωσε σπίτι ένας hot Mr Santa αυτοπροσώπως, και μάλιστα η bioten απαθανάτισε τη στιγμή σε video. Απολαύστε το!
[youtube http://www.youtube.com/watch?v=kHI4bcAKd9M]

WOMANNOW.GR LOVES...