Νέα σειρά καλλυντικών στη συλλογή του GB SPA

GB SPAΤι ωραιότερο από το να απολαμβάνεις τις περιποιήσεις στο ωραιότερο SPA της Αθήνας, στη Μεγάλη Βρετανία, να χαλαρώνεις και να νιώθεις πιο όμορφη, ενώ μοναδικές θεραπείες και κρέμες να είναι στη διάθεσή σου στον πιο φιλόξενο χώρο της πόλης! Το SPA της Μεγάλης Βρετανίας, έχουμε συνηθίσει να μας... "κακομαθαίνει" με τα καλύτερα στο είδος τους καλλυντικά. Τώρα μάλιστα, το GB Spa υποδέχεται μία νέα σειρά καλλυντικών στη συλλογή του, την Anne Semonin. Αυθεντικά Γαλλική, πολυτελής και με πολύχρονη παρουσία σε βραβευμένα Spa σε όλο το κόσμο, η Anne Semonin είναι πλέον παρούσα με τρεις επιλεγμένες θεραπείες, για πρόσωπο και σώμα, στο Spa Menu του GB Spa.

Επί 30 χρόνια, η Anne Semonin προσφέρει τις πιο προηγμένες λύσεις στο χώρο της αντι-γήρανσης, βασισμένες σε σπάνια συστατικά αλλά και στην Made to Measure φιλοσοφία της που αντιμετωπίζει κάθε επιδερμίδα σαν μοναδική, δημιουργώντας στο χώρο του Spa τη θεραπεία που της ταιριάζει. Στον υπέροχο χώρο του GB Spa, προσφέρονται οι πιο ξεχωριστές θεραπείες της Anne Semonin:

  • SimouninOenotherapy by Anne Semonin: Ένας συνδυασμός θεραπειών σώματος βασισμένος σε προϊόντα με βάση σταφύλια και κρασί από τη Γαλλία. Οι αντιοξειδωτικές ιδιότητες του σταφυλιού βοηθούν στην απομάκρυνση των τοξινών από το σώμα προσφέροντας αναζωογόνηση και αίσθηση χαλάρωσης.
  • Skin Renewal Solution: Μοναδικός συνδυασμός διαφορετικών τύπων peelings, ειδικά σχεδιασμένος για βαθιά και ασφαλή απολέπιση και για τα πιο ευαίσθητα δέρματα, εγγυάται ένα ορατό αποτέλεσμα ανανέωσης στο πρόσωπο με μεγάλη διάρκεια.
  • Cryotherapy: Η πατενταρισμένη θεραπεία προσώπου της Anne Semonin που βασίζεται στα διάσημα πλέον παγάκια της για πρόσωπο και μάτια που απελευθερώνουν ενεργά συστατικά στην επαφή με την επιδερμίδα για άμεση σύσφιγξη και λάμψη.

Η σειρά καλλυντικών της Anne Semonin διατίθεται και προς πώληση αποκλειστικά στο χώρο του GB Spa για την Αθήνα. Κάντε τη βόλτα σας λοιπόν στο κέντρο της Αθήνας, αφεθείτε στα έμπειρα χέρια των ειδικών του GB SPA και γνωρίστε από κοντά τη νέα υπέροχη γαλλική σειρά καλλυντικών...

Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία, Βασ. Γεωργίου Α’ 1,  105 64, Αθήνα

τηλέφωνο : 210 3330814 

WOMANNOW.GR LOVES...