Μυστικά για γρήγορο και τέλειο σιδέρωμα

Μυστικά για γρήγορο και τέλειο σιδέρωμα

1. Βάλτε ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο κάτω από το κάλυμμα της σιδερώστρας. Έτσι χρειάζεστε ακριβώς τον μισό χρόνο για να σιδερώσετε, αφού χάρη στην θερμοκρασία που συγκρατεί το αλουμινόχαρτο με ένα πέρασμα είναι σα να έχετε σιδερώσει και τις δυο πλευρές ενός υφάσματος.

2. Μαζέψτε όσο καλύτερα μπορείτε τα ρούχα από την απλώστρα. Έτσι θα γλιτώσετε πάρα πολύ χρόνο στο σιδέρωμα. Αφήστε που μπορεί κάποια ρούχα να μην χρειάζονται καν σιδέρωμα, αν τα έχετε απλώσει και μαζέψει σωστά.

Κάντε τη ζωή σας πιο εύκολη τοποθετώντας τη σιδερώστρα στο δωμάτιο του σπιτιού που έχετε περισσότερο χώρο αλλά και τηλεόραση ή μουσική! 

3. Σιδερώστε γυρνώντας τα ρούχα ανάποδα. Όχι όλα, αλλά σίγουρα τα μαύρα, για να μην γυαλίσουν και τα βελούδινα υφάσματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ, ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

4. Ξεκινήστε με τα υφάσματα που σιδερώνονται σε χαμηλή θερμοκρασία. Ξεχωρίστε τα μεταξωτά ή τα συνθετικά από τα λινά και αυξάνετε τη θερμοκρασία στο σίδερο όσο σιδερώνετε τα πιο σκληρά υφάσματα.

5. Προσέχετε το σίδερό σας. Για να μην φθαρεί το σίδερό σας, πάντα να το αδειάζετε τελείως από το νερό. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΕΤΣΕΤΕΣ ΚΑΙ ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΝΑ ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΥΠΕΡΟΧΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: 5 ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ

Θέλετε κι άλλες ιδέες για τις δουλειές του σπιτιού, την κουζίνα, τις σχέσεις, το ντύσιμο, το μακιγιάζ; Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα αυτά που γράψουμε κάθε μέρα 

WOMANNOW.GR LOVES...