Πόσες πετσέτες χρειάζεστε στο σπίτι;

Φτιάχνουμε τον σπίτι μας, τον κάθε χώρο του, του δίνουμε το δικό μας στυλ αλλά όπως πολύ καλά ξέρουμε πέραν αυτών, η διαφορά κρύβεται στις λεπτομέρειες. Για περάστε από το μπάνιο σας. Δείτε τις πετσέτες σας. Είναι όλες σε καλή κατάσταση; Μήπως έχουν χάσει την απαλότητά τους με τον καιρό; Μήπως κάποιες έχουν ξεφτίσει; Και πόσα χρώματα έχετε τελικά; Ίσως ήρθε η ώρα να τις αντικαταστήσετε. Κάντε μιά βόλτα στα μαγαζιά, βρείτε την καλύτερη τιμή και διαλέξτε πετσέτες σε ένα χρώμα. Μόνο σε ένα! Αν δεν μπορείτε ν΄αποφασίσετε αγοράστε λευκές.

Πόσες πετσέτες όμως χρειάζεστε στο σπίτι;

Αν ζείτε μόνη ή με τον σύντροφό σας υπολογίστε γύρω στις δώδεκα  πετσέτες για τα χέρια, έξι για το πρόσωπο κι έξι για το σώμα.

Ακόμη κι αν χρησιμοποιείτε μπουρνούζια, μην πάρετε λιγότερες πετσέτες σώματος, θα σας φανούν χρήσιμες, θα δείτε.

Τοποθετήστε τις στη ραφιέρα κι όταν περιμένετε καλεσμένους ειδικά το καλοκαίρι, δώστε τους θαλασσινό άρωμα τοποθετώντας αχιβάδες ή κοράλλια δίπλα τους κι ετοιμαστείτε να τυλιχθείτε σ΄αυτές μόλις κάνετε το βραδινό χαλαρωτικό σας ντους!

Στο μπάνιο των ξένων μπορείτε να τοποθετήσετε τις πετσέτες χειρός πάνω στον πάγκο, διπλωμένες η μία δίπλα στην άλλη και να έχετε ένα ωραίο μεγάλο καλάθι δίπλα, ώστε να πετούν εκεί οι καλεσμένοι τη χρησιμοποιημένη τους πετσέτα.

Mπορείτε ν΄αγοράσετε μερικές πετσέτες για τις μεγάλες γιορτές τα Χριστούγεννα και το Πάσχα, με σχέδια ή χρώματα ή για το καλοκαίρι ώστε να δώσετε στο μπάνιο των ξένων μια πιο διασκεδαστική κι όμορφη νότα διακόσμησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΕΤΣΕΤΕΣ ΝΑ ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΥΠΕΡΟΧΑ;

Μπείτε στη μεγάλη παρέα του womannow.gr, κάντε like στη σελίδα μας στο facebook κι ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί κάθε μέρα θα σας δίνουμε ιδέες κι έμπνευση.

WOMANNOW.GR LOVES...