Ιδέες για πρωτοχρονιάτικο art de la table!

Το στρώσιμο και η εμφάνιση ενός τραπεζιού είναι το ήμισυ στην επιτυχία ενός δείπνου. Ειδικά αυτές τις ημέρες των γιορτών, λατρεύουμε να ασχολούμαστε με το... art de la table, να τοποθετούμε μικροαντικείμενα και να διπλώνουμε τις πετσέτες με τρόπο διαφορετικό ώστε να δώσουμε μια άλλη προσωπική νότα στο τραπέζι μας! Για να δούμε λοιπόν μερικές εύκολες, αλλά τόσο δημιουργικές ιδέες για το στρώσιμο του τραπεζιού μας την Πρωτοχρονιά!

art de la table big1. Τοποθετήστε από ένα ρόδι, σύμβολο της καλοτυχίας, πάνω σε κάθε σερβίτσιο Αν έχετε κέφι και χρόνο φτιάξτε καρτελάκια με τα ονόματα του κάθε καλεσμένου σας και με μια κορδέλα ή σπάγκο περάστε τα γύρω από το ρόδι.

a4d2fec5c0db3295982b4b489abfe1d52. Βάλτε περίεργα σου πλα κάτω από κάθε πιάτο. Δημιουργήστε μόνη σας σου- πλα για να τοποθετήσετε τα σερβίτσια σας, από κορμούς δέντρων. Είναι πολύ πρωτότυπη ιδέα και φοβερά οικονομική. Το μόνο που πρέπει να βρείτε είναι τον άνθρωπο που θα σας κόψει με ειδικό ηλεκτρικό εργαλείο, σε λεπτές φέτες ένα κομμάτι από κορμό δέντρου. Ίσως κι εκεί που αγοράζετε τα ξύλα θα μπορούσαν να σας το κάνουν ή σ΄έναν μαραγκό.

art de la table23. Επιλέξτε τα χρώματα που θα κυριαρχούν στο τραπέζι σας. Χρυσό ή κόκκινο; Μήπως ασημένιο; Πάντως ιδανικά, προτιμήστε ένα και μόνο χρώμα για πιο σικ αποτέλεσμα! Α, και μην ξεχάσετε μέσα ή πλάι σε κάθε σερβίτσιο να έχετε τοποθετήσει ένα μικρό δωράκι, γουράκι ή ζαχαρωτό για το καλό του χρόνου. Πάντα οι καλεσμένοι ενθουσιάζονται!

art de la table 34. Βάλτε μέσα σε κάθε δαχτυλίδι πετσέτας από ένα μικρό κλαδάκι πεύκου ή γκι. Θα δώσει μια πολύ ωραία εικόνα στο τραπέζι σας!

art de la table 45. Τι θα λέγατε για λίγη χρυσόσκονη ή αστεράκια... παντού; Τι εννοούμε; Πασπαλίστε όλο σας το τραπέζι και το μπουφέ με αστεράκια και χρυσόσκονη που θα βρείτε σε καταστήματα χαρτικών. Θα μοιάζει το τραπέζι σας... παραμυθένιο! Επίσης βάλτε κοντά σε κάθε σερβίτσιο από δυο τρία ξυλάκια κανέλας, πιασμένα με φιόγκο. Τέλειο δώρο αλλά και πολύ αρωματικό!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΓΙΟΡΤΙΝΕΣ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΤΣΕΤΕΣ ΣΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΓΡΑΨΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΛΕΣΜΕΝΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟ ΓΙΟΡΤΙΝΟ ΣΑΣ ΤΡΑΠΕΖΙ

WOMANNOW.GR LOVES...