Δώρα για τους καλεσμένους σας

glika me etiketesΗ τέλεια πρόσκληση σε δείπνο κρίνεται στις λεπτομέρειες. Και δεν εννοούμε φυσικά ακριβά κρέατα και ψάρια -δεν είναι εποχές για τέτοια- αλλά τον τρόπο με τον οποίο υποδέχεται αλλά και ξεπροβοδίζει η οικοδέσποινα τους καλεσμένους της. Έτσι λοιπόν όσο ανεπίσημο κι αν είναι το τραπέζι, αν γίνεται με αφορμή ένα γεγονός, (γενέθλια, επέτειος, πρόσληψη) θα μείνετε πραγματικά αξέχαστη στους καλεσμένους σας αν τους ετοιμάσετε κι ένα μικρό δωράκι. Εμείς σας προτείνουμε μικρά γλυκά. Σοκολάτες, σοκολατάκια, μάρσμαλοους, καραμελάκια. Πάρτε χαρτί περιτυλίγματος από ειδικά μαγαζιά που έχουν έχουν μεγάλη ποικιλία και θα τα βρείτε σε πολύ οικονομικές τιμές, κορδέλες και... σχολικές ετικέτες. Εκεί μπορείτε να  γράψετε τη γεύση του γλυκού ή μιά ευχή για τον καθένα.

Μια άλλη ωραία ιδέα αν το κάλεσμα είναι καθιστό είναι να γράψετε το όνομα του κάθε καλεσμένου σας πάνω στο δώρο και να το τοποθετήσετε στη θέση που θέλετε να καθίσει.

marmaladew2Επίσης αν έχετε το χρόνο, φτιάξτε μόνες σας μαρμελάδες, βάλτε τις σε μικρά βαζάκια και στολίστε τις με κορδέλες, υφάσματα και ο,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε.

Θα έχετε εκφράσει την αγάπη σας αλλά και τη δημιουργικότητά σας!

WOMANNOW.GR LOVES...