Γιατί δεν βρίσκετε τον σωστό άνδρα για εσάς;

Γιατί δεν βρίσκετε τον σωστό άνδρα για εσάς;

Είναι καιρός που αναζητάτε τον σωστό άνδρα για εσάς, αλλά δεν τα καταφέρνετε. Γνωρίζετε άνδρες που σας αρέσουν αλλά τελικά δεν δημιουργείτε τη σχέση που έχετε ονειρευτεί ή δεν συναντάτε κανέναν που πραγματικά να τον θεωρείτε σωστό (δηλαδή κατάλληλο) για εσάς. Τι φταίει; Γιατί σας συμβαίνει αυτό; 

1. Δείτε τι θέλετε από έναν άντρα, πριν τον συναντήσετε 

Βάλτε στο μυαλό σας, με βάση τις ανάγκες, τις επιθυμίες και τον τρόπο ζωής σας, τρία χαρακτηριστικά που θέλετε να έχει ο ιδανικός άντρας για εσάς. Μην βάζετε χιλιάδες περιορισμούς, απλώς βρείτε τι συναισθήματα θέλετε να σας προκαλεί (για παράδειγμα ηρεμία, ασφάλεια, πάθος). Έτσι, το βλέμμα σας θα πέφτει σε άντρες που μπορούν να σας προσφέρουν αυτά που έχετε ανάγκη.

2. Μην περιμένετε τον κεραυνοβόλο έρωτα

Φυσικά υπάρχει... Να δείτε ξαφνικά έναν άντρα, να καρφωθεί το βλέμμα σας και να είναι αμοιβαίο. Αυτό δεν σημαίνει πως αυτός ο άντρας είναι ο σωστός για εσάς. Μπορεί να είναι όμορφος και γι αυτό να τον κοιτάξατε, μπορεί να σας θυμίζει κάποιον άλλο, μπορεί πράγματι να είναι ένας κεραυνοβόλος έρωτας. Όμως, αυτό είναι σπάνιο. Χάνετε χρόνο με το να περιμένετε να πέσετε κάτω, συναντώντας τον άντρα της ζωής σας, κλείνεστε και δεν γνωρίζετε τόσους άλλους ενδιαφέροντες τύπους που μπορούν να σας δώσουν πολλά. 

3. Έχετε πολύ υψηλές προσδοκίες

Μπορεί το να έχετε υψηλές προσδοκίες να σας κάνει καλό, μπορεί όμως και όχι. Αν περιμένετε τον πρίγκιπα του παραμυθιού, να είναι ψηλός, γοητευτικός, αθλητικός με πράσινα μάτια, θεληματικό πηγούνι, πετυχημένο επαγγελματικά και να σας κοιτάει στα μάτια καταλαβαίνετε πως οι πιθανότητες είναι πολύ πολύ μικρές. Μπορεί να σας συμβεί, αφήστε το όμως αν είναι να έρθει μόνο του. Δώστε ευκαιρίες στους άντρες που είναι γύρω σας. 

4. Σας αρέσουν οι περιπετειώδεις άντρες

Πράγματι, ένας περιπετειώδης άντρας έχει ενδιαφέρον στην αρχή, όμως στην πορεία μιας σχέσης αυτό είναι κουραστικό, δημιουργεί ανασφάλεια και ποτέ δεν θα μπορέσετε μ΄έναν τέτοιο τύπο να... αράξετε. Εκτός αν είστε τόσο cool τύπος, που το να περιτρυγιρίζεται από γυναίκες που τον φλερτάρουν, πραγματκά δεν σας ενοχλεί. Γενικά μπορεί η... περιπέτεια ν΄ανεβάζει την αδρεναλίνη αλλά σίγουρα δεν είναι διασκεδαστική μετά από λίγο. 

5. Δεν ανοίγεστε σε νέες παρέες και σε νέα στέκια 

Αν βγαίνετε διαρκώς με την ίδια παρέα και πηγαίνετε στα ίδια στέκια, μπορεί να περνάτε τέλεια αλλά είναι πιο δύσκολο να βρείτε τον κύριο τέλειο για εσάς. Φυσικά δεν είναι απαραίτητο να τον γνωρίσετε βράδυ σε μπαρ. Μπορεί να γνωριστείτε σε ένα επαγγελματικό ραντεβού, στο γυμναστήριο, σε ένα χόμπυ σας, αρκεί να του δώσετε την ευκαιρία να σας μιλήσει και γιατί όχι να σας... κατακτήσει. Εξάλλου είναι γνωστό, οι γυναίκες ερωτεύονται με τα... αυτιά! 

6. Δεν είστε έτοιμη να δεσμευτείτε αλλά δεν το παραδέχεστε 

Αν διαρκώς μπλέκετε σε αδιέξοδες σχέσεις, με άντρες ακατάλληλους για εσάς, σκεφτείτε μήπως το κάνετε... επίτηδες. Ασυνείδητα φυσικά, απλώς δείτε μήπως δεν είστε έτοιμη να δεσμευτείτε και γι αυτό πέφτετε στους λάθος... άντρες. Μόλις το συνειδητοποιήσετε όμως, πάρτε το καπελάκι σας και φύγετε, γιατί ο σωστός άντρας είναι εκεί έξω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΑΝ ΑΝΤΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙ ΑΥΤΟΝ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ

Θέλετε κι άλλα άρθρα για σχέσεις, έρωτα, παιδιά, στυλ, ομορφιά, διακόσμηση; Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook, γιατί κάθε μέρα κάτι νέο έχουμε για σας! 

WOMANNOW.GR LOVES...