Τι κοιτάει ένας άντρας όταν γνωρίζει μια γυναίκα;

Τι κοιτάει ένας άντρας όταν γνωρίζει μια γυναίκα;

Σίγουρα όλες το έχουμε σκεφτεί; Τι κοιτάει ένας άντρας όταν γνωρίζει μια γυναίκα και πιο συγκεκριμένα... εμάς; Μη βιαστείτε ν΄απαντήσετε νομίζοντας πως ξέρετε την απάντηση. Ναι, τα έχουμε πει οι άντρες είναι οπτικά όντα ή αλλιώς ερωτεύονται με τα μάτια, όμως για δείτε ποια είναι αυτά που προσέχει ένας άντρας μόλις σας γνωρίσει. Και μετά από 5 δευτερόλεπτα θα ξέρει αν του αρέσετε ή όχι...

1. Το πρόσωπο

Κι όμως αυτό είναι το νούμερο 1 στοιχείο που κοιτάζει ένας άντρας σε μια γυναίκα. Και ειδικά τα μάτια και το βλέμμα. Τονίστε λοιπόν με το μακιγιάζ σας τα φυσικά χαρακτηριστικά σας, χωρίς όμως να κάνετε υπερβολές, γιατί ποτέ οι υπερβολές, ειδικά στο μακιγιάζ, δεν αρέσουν στους άντρες.

2. Σώμα

Ναι εντάξει, ήρθαμε στο σημείο ή στα... σημεία που θεωρούσατε πως κοιτάζει ένας άντρας. Είναι φυσικά στήθος και οπίσθια, με μερικούς να προτιμούν το ένα ή το άλλο περισσότερο κι εκεί να δίνουν σημασία. Όμως μην ξεχνάτε πως και τα πόδια είναι ένα σημείο που λατρεύουν οι άντρες, οι γάμπες, οι αστράγαλοι. Αν δηλαδή φοράτε μια φούστα, σίγουρα θα κοιτάξουν πιο χαμηλά...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΑΝ ΑΝΤΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙ ΑΥΤΟΝ

3. Ντύσιμο

Πολύ προκλητικό; Ντεμοντέ ή μοδάτο; Οι άντρες ενδιαφέρονται για το ντύσιμό μας, θα το κοιτάξουν και ίσως το σχολιάσουν και με τους φίλους τους. Γι αυτό, μην ντύνεστε πολύ προκλητικά, σε κανέναν δεν άρεσε αυτό, αλλά σέξυ, αφήνοντας και τη φαντασία του άντρα να... λειτουργήσει. Ναι στο μοδάτο ντύσιμο, χωρίς όμως να υιοθετείτε τις σούπερ εκκεντρικές τάσεις της μόδας. Για παράδειγμα, οι άντρες ποτέ δεν μπορούν να ξεπεράσουν ένα κλασικό ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες, ενώ δυστυχώς για εμάς, σιχαίνονται τις πλατφόρμες! 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: 6 ΛΑΘΗ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΝΑ ΓΥΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ...ΑΛΛΗ

4. Ο αέρας και το στήσιμο

Ντροπαλή, χωρίς αυτοπεποίθηση ή ...πολύ δυναμική που ξέρει τι θέλει; Το πώς στήνεστε και συμπεριφέρεστε σε έναν χώρο είναι πολύ βασικό στοιχείο που ελκύει ή απωθεί έναν άντρα. Μια μέση κατάσταση είναι πάντα η καλύτερη, αλλά μη χάσετε και την προσωπικότητά σας. Εξάλλου, μια δυναμική γυναίκα μπορεί να φοβήσει έναν άντρα χωρίς αυτοπεποίθηση, θα τραβήξει όμως κοντά της έναν σίγουρο άντρα που είναι τελικά κι αυτός που έχει εκείνη ανάγκη. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: 5 ΦΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ Ν΄ΑΚΟΥΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ

5. Χιούμορ 

Το χιούμορ είναι το πρώτο πράγμα που τραβάει έναν άντρα σε μια γυναίκα, όταν καθίσουν στο ίδιο τραπέζι και μιλήσουν για λίγο. Οι άντρες το θεωρούν πολύ σημαντικό. Κι αν ακόμη το χιούμορ δεν είναι το δυνατό σας σημείο, τουλάχιστον δείξτε ότι έχετε καταλαβαίνοντας τα δικά του αστεία! 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΜΕ ΤΙ ΞΕΝΕΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ;

Τι άλλο προσέχει ένας άντρας όταν γνωρίζει μια γυναίκα; 

- Πού κοιτάει

- Πώς μιλάει, δυνατά, χαμηλόφωνα; 

- Πώς συμπεριφέρεται στους φίλους που συναντάει 

- Πώς συμπεριφέρεται στο γκαρσόνι, την κοπέλα στην είσοδο, στον παρκαδόρο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΘΕΛΕΙ... ΤΡΕΛΑ

Θέλεις κι άλλα άρθρα για σχέσεις, άντρες, μόδα, ομορφιά, διακόσμηση, διατροφή; Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook, γιατί κάθε μέρα κάτι νέο έχουμε για σένα! 

WOMANNOW.GR LOVES...