Φτιάξτε το τέλειο cat eye ανάλογα με το σχήμα των ματιών σας

big cat2208a12b020e975f6bb93c5be6cfb40208b1945820d4c8fd8111c7cde2602198matia2Θέλετε να κάνετε το trendy cat eye και να φαίνονται τα μάτια σας γατίσια; Πάρτε το πινελάκι του eye liner σας κι αρχίστε να δημιουργείτε το τέλειο βλέμμα. Δείτε πώς θα κάνετε αυτό το μακιγιάζ ανάλογα με το σχήμα των ματιών σας.

Αν έχετε στρογγυλά μάτια: Κάντε μια πολύ λεπτή γραμμή ξεκινώντας από το εσωτερικό βλέφαρο του πάνω ματιού, σύριζα με τις βλεφαρίδες, κι επιμηκύνετε τη γραμμή με ανοδική πορεία όταν φθάσετε στην εξωτερική γωνία. Μετά τη μέση του ματιού κι ως την άκρη κάντε λίγο πιο χοντρή τη γραμμή. Βάλτε αρκετή μάσκαρα ειδικά στις ακριανές βλεφαρίδες προκειμένου να τονισθεί η εξωτερική γωνία του ματιού.

Aν έχετε αμυγδαλωτά μάτια: Εσείς το έχετε από... φυσικού σας. Άρα αυτό που πρέπει να κάνετε είναι απλώς ν΄ακολουθήσετε το φυσικό περίγραμμα των ματιών σας. Μπορείτε να βάλετε και στο κάτω βλέφαρο με πολύ λεπτή γραμμή eye liner και να ενώσετε τις γραμμές στην εξωτερική γωνία.

Aν έχετε καθοδικά μάτια: Εσάς θα σας ενθουσιάσει αυτό το look. Στόχος είναι να "σηκωθούν" τα μάτια. Οπότε ακολουθείτε την ίδια διαδικασία με αυτή που προτείναμε για τα στρογγυλά μάτια, απλώς προσθέτετε σκούρα γκρι, καφέ ή μαύρη σκιά στην εξωτερική γωνία μεταξύ του κινητού βλεφάρου και του κόκαλου. Βάλτε μπόλικη μάσκαρα κι αν θέλετε για σούπερ εμφανίσεις, μικρά τουφάκια με ψεύτικες βλεφαρίδες μόνο στην εξωτερική γωνία. Αν θέλετε να δείτε πώς θα τοποθετήσετε τις βλεφαρίδες κάντε κλικ εδώ. Μην βάλετε eye liner στο κάτω βλέφαρο, ούτε καν μάσκαρα.

WOMANNOW.GR LOVES...