Πώς θα βάλετε το σκούρο κραγιόν σας

dark lips3darklips4dark lips5Φοριέται πολύ αυτόν τον χειμώνα. Δαμασκηνί, σκούρο κόκκινο σαν κρασί Βουργουνδίας, σκούρο καφέ ακόμη και... μαύρο. Το dark κραγιόν δίνει μυστηριώδη εμφάνιση κι αν συνδυαστεί σωστά, χαρίζει εμφανίσεις με τέλειο στυλ. Δείτε τι πρέπει να προσέξετε και πώς να το φορέσετε.

1.Κρατήστε την ένταση στα χείλια. Μην βάψετε έντονα και τα μάτια και τα χείλη και τα μάγουλα. Προτιμήστε γενικά άχρωμα μάτια.

2.Για μια πιο... ρετρό και μοιραία εμφάνιση, αρκεστείτε μόνο σε δυο στρώματα μαύρης μάσκαρα στα μάτια.

3.Τολμήστε να βάλετε στα μάτια υγρή γυαλιστερή άσπρη ή μπεζ σκιά για πολύ μοντέρνο αποτέλεσμα.

4.Η κλασική επιλογή είναι μια λεπτή γραμμή eye liner στα πάνω βλέφαρα και μάσκαρα.

5.Μην κάνετε μια goth εμφάνιση, βάζοντας μαύρα ρούχα, σκούρο κραγιόν, βάψετε μαύρα τα μάτια σας και τα μαλλιά σας είναι σκούρα. Θα τρομάξουν οι γύρω σας!

6.Υπάρχουν δυο τάσεις για το πώς θα φαίνεται το κραγιόν σας.

  • Η πρώτη είναι η κλασική που πρώτα σχεδιάζετε το περίγραμμα των χειλιών με μολύβι στην ίδια ακριβώς απόχρωση κι έπειτα απλώνετε το κραγιόν.
  • Η άλλη που είναι πολύ καινούργια απαγορεύει δια ροπάλου το περίγραμμα στα χείλια θέλοντας ένα αποτέλεσμα, πιο φυσικό δίνοντας την αίσθηση οτι τώρα φορέσατε το κραγιόν σας στα... γρήγορα. Εσείς αποφασίζετε τι θα διαλέξετε!

7.Και πάντα μα πάντα να προσέχετε τα δόντια σας... Πολλές φορές αφήνει ίχνη το κραγιόν μας στα δόντια κι αυτό είναι πολύ αντιαισθητικό.

WOMANNOW.GR LOVES...