Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 23-29 Ιανουαρίου 2017

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 23-29 Ιανουαρίου 2017

Έρχονται ευκαιρίες, εξελίξεις και όνειρα που γίνονται πραγματικότητα με τη νέα σελήνη που έχουμε αυτή την εβδομάδα στις 28 Ιανουαρίου στον Υδροχόο. Αναλυτικά όμως διαβάστε το ζώδιό σας...

ΚΡΙΟΣ

Η νέα σελήνη στον Υδροχόο πραγματοποιείται στις 28/1 και δίνει το στίγμα για περισσότερη εξωστρέφεια, κοινωνική συμμετοχή και επαφή με φίλους, γνωριμίες και συλλόγους. Καθίσταται έτσι δυνατή η πραγμάτωση στόχων, τόσο προσωπικής, όσο και επαγγελματικής φύσεως, τουλάχιστον για σένα που έχεις γενέθλια κοντά στις 29/3. Σταθερός παραμένει ο βηματισμός, με ευκαιρίες που χρήζουν προσεκτικής αντιμετώπισης και επιλεκτικής στάσης (διλήμματα δεν αποκλείονται), εφόσον γεννήθηκες κοντά στις 13/4. Ερμής και Πλούτωνας στον Αιγόκερω (γύρω στις 29/1) «μιλούν» για μια ατυχή στιγμή που ενδεχομένως φέρνει σε δύσκολη θέση εσένα της 7/4.

ΤΑΥΡΟΣ

Η νέα σελήνη στον Υδροχόο πραγματοποιείται στις 28/1 και δίνει το στίγμα για αλλαγές – εξελίξεις στην καριέρα / στην οικογένεια / σε μια σημαντική σταθερή δομή της ζωής σου, εφόσον έχεις γενέθλια κοντά στις 28/4. Εγκράτεια, συνέπεια, λογική, ωριμότητα και ψυχραιμία αποτελούν έννοιες που θα παίξουν ρόλο ως προς τη δική σου διαχείριση και το αποτέλεσμά της. Αξιοποίησε φιλίες και γνωριμίες και χτύπα πόρτες που θεωρητικά θα μπορούσαν να σε βοηθήσουν στην υλοποίηση ενός στόχου, εφόσον γεννήθηκες μετά τις 10/5. Η επικοινωνία, όπως και οι μετακινήσεις έχουν θετικές προδιαγραφές για εσένα που έχεις γενέθλια στις πρώτες 8 ημέρες του Μαΐου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η νέα σελήνη στον Υδροχόο πραγματοποιείται στις 28/1 και δίνει το στίγμα για νέες ευκαιρίες ως προς την υλοποίηση μιας φιλοδοξίας, ενός ονείρου που αποτελεί κινητήριο δύναμη στις προσπάθειές σου, σχετικά με την επαγγελματική, αλλά και με την προσωπική σου εξέλιξη. Η εύνοια αφορά κυρίως εσένα που έχεις γενέθλια κοντά στις 29/5. Θυμήσου πως διαγωνισμοί, σπουδές, νομικές υποθέσεις και ταξίδια αποτελούν έννοιες άρρηκτα συνδεόμενες με τη θετική επιρροή του φεγγαριού. Ο Δίας εξακολουθεί να προσφέρει στήριξη και προστασία στα δημιουργικά σχέδιά σου, εφόσον γεννήθηκες κοντά στις 13/6. Ωστόσο, μην ξεχνάς ότι η θέση του Κρόνου προϋποθέτει ωριμότητα κι αποδοχή ευθυνών έτσι ώστε ν’ αξιοποιήσεις στο μέγιστο βαθμό τα καλά της εποχής. Ερμής και Πλούτωνας στον Αιγόκερω (γύρω στις 29/1) «μιλούν» για μια ατυχή στιγμή που ενδεχομένως φέρνει σε δύσκολη θέση εσένα της 23/5.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ    

Η νέα σελήνη στον Υδροχόο πραγματοποιείται στις 28/1 και δείχνει εξελίξεις που σχετίζονται με τα κοινά οικονομικά (έσοδα συντρόφου ή οικονομικά στο συνεταιρισμό) ή με μια υπόθεση που σχετίζεται με δάνεια / κάρτες / κληρονομικά / γενικότερη οικονομική διαχείριση και ρυθμίσεις. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να σε απασχολήσει ένα ερωτικό ζήτημα που σου δημιουργεί έντονες ανασφάλειες και συναισθήματα πάθους / εμμονής. Εύνοια, προστασία και προδιαγραφές χαράς, ικανοποίησης και δικαίωσης (ηθικής / υλικής / συναισθηματικής) φέρνει η διέλευση της Αφροδίτης σ’ εσένα που γεννήθηκες από τις 12 /7 έως τις 18/7. Περισσότερες συζητήσεις και ανάγκη για αμοιβαίες υποχωρήσεις ή εξεύρεση κοινά αποδεκτών δρόμων- επιλογών προτείνει ο Ερμής σ’ εσένα που έχεις γενέθλια από τις 2/7 έως τις 10/7. Ερμής και Πλούτωνας στον Αιγόκερω (γύρω στις 29/1) «μιλούν» για μια ατυχή στιγμή που ενδεχομένως φέρνει σε δύσκολη θέση εσένα της 9/7.

ΛΕΩΝ

Η νέα σελήνη στον Υδροχόο πραγματοποιείται στις 28/1 φέρνοντας στην επιφάνεια εξελίξεις που άπτονται των σημαντικών για εσένα προσωπικών σχέσεων κι επαγγελματικών συνεργασιών, πολύ περισσότερο αν γεννήθηκες κοντά στις 31/7. Αδιαμφισβήτητα είναι μια εποχή όπου θα χρειαστεί ώριμη αντιμετώπιση, ψυχραιμία κι αντοχές μπροστά στα γεγονότα και στις επιλογές που θα κληθείς να κάνεις. Σταθερός παραμένει ο βηματισμός, με ευκαιρίες που χρήζουν προσεκτικής αντιμετώπισης και επιλεκτικής στάσης (διλήμματα δεν αποκλείονται), εφόσον γεννήθηκες κοντά στις 15/8.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η νέα σελήνη στον Υδροχόο πραγματοποιείται στις 28/1 δείχνοντας διλήμματα / προβλήματα / προβληματισμούς / δύστροπες συνθήκες αλλαγών στο χώρο της καθημερινής εργασίας είτε μια υπόθεση που σχετίζεται με τη  φυσική κατάσταση (εσού ή οικείου προσώπου) και την οποία καλείσαι ν’ αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία. Η κούραση μάλλον αποτελεί έννοια κλειδί στη δική σου περίπτωση, κυρίως αν έχεις γενέθλια κοντά στις 15/9. Σ ΄ένα γενικότερο πλαίσιο, οι θέσεις της Αφροδίτης και του Άρη εγείρουν ζητήματα σημαντικών σχέσεων και συνεργασιών που αν μη τι άλλο βρίσκονται σε φάση εξελίξεων (θετικών  / αρνητικών ανάλογα με τον προσωπικό αστρολογικό χάρτη), εφόσον έχεις γενέθλια μετά τις 12/9. Ερμής και Πλούτωνας στον Αιγόκερω, από την άλλη πλευρά, υποβοηθούν τη δημιουργική- παραγωγική σκέψη - επικοινωνία και φέρνουν θαύματα, αν έχεις γεννηθεί από τις 2/9 έως τις 10/9. Πρόσεξε όμως μια ατυχή στιγμή όπου ενδεχομένως θα έλθεις σε δύσκολη θέση, αν έχεις γενέθλια κοντά στις 25/8.

ΖΥΓΟΣ

Η νέα σελήνη στον Υδροχόο πραγματοποιείται στις 28/1 και υπόσχεται δημιουργικές, θετικές εξελίξεις για εσένα που έχεις γενέθλια κοντά στην 1/10. Έρωτας, παιδιά, επιχειρήσεις και τέχνες έχουν τη δυναμική να φέρουν εκ νέου το χαμόγελο στα χείλη σου, αφού μάλλον μια επιθυμία σου οδηγείται σε υλοποίηση. Σταθερός παραμένει ο βηματισμός, με ευκαιρίες που χρήζουν προσεκτικής αντιμετώπισης και επιλεκτικής στάσης (διλήμματα δεν αποκλείονται), εφόσον γεννήθηκες κοντά στις 16/10. Ερμής και Πλούτωνας στον Αιγόκερω (γύρω στις 29/1) «μιλούν» για μια ατυχή στιγμή που ενδεχομένως φέρνει σε δύσκολη θέση εσένα της 10/10.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η νέα σελήνη στον Υδροχόο πραγματοποιείται στις 28/1 δείχνοντας αλλαγές – εξελίξεις στην οικογένεια / στο σπίτι- ακίνητο / σε μια σημαντική σταθερή δομή της ζωής σου, εφόσον έχεις γενέθλια κοντά στις 31/10. Εγκράτεια, συνέπεια, λογική, ωριμότητα και ψυχραιμία αποτελούν έννοιες που θα παίξουν ρόλο ως προς τη δική σου διαχείριση και το αποτέλεσμά της, τόσο στον τομέα των οικονομικών, όσο και σε ζητήματα αρχών και προτεραιοτήτων. Αφροδίτη και Άρης, σε κάθε περίπτωση, κάνουν ό,τι μπορούν ως σύμβολα για να δώσουν χαρά, ικανοποίηση και πλήρωση μέσ’ από εξελίξεις που σχετίζονται με τον έρωτα / τα παιδιά / τις επιχειρήσεις / τις τέχνες, πολύ περισσότερο αν έχεις γενέθλια μετά τις 12/11. Ο «λόγος» (σκέψη – επικοινωνία), αλλά και οι μετακινήσεις έχουν την τιμητική τους αυτήν την εποχή, εφόσον έχεις γεννηθεί μεταξύ 2/11 και 10/11.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η νέα σελήνη στον Υδροχόο πραγματοποιείται στις 28/1 επιτείνοντας την επικοινωνιακή διάθεση κι επαυξάνοντας τις αφορμές για μετακινήσεις, συμμετοχή σε σεμινάρια κι επιμορφωτικές δραστηριότητες ή για εμπορικές συνδιαλλαγές. Ευνοϊκές διαφαίνονται οι προδιαγραφές κυρίως για εσένα που έχεις γενέθλια κοντά στις 30/11. Ο Δίας εξακολουθεί να προσφέρει στήριξη και προστασία στα δημιουργικά σχέδιά σου, εφόσον γεννήθηκες κοντά στις 15/12. Ωστόσο, μην ξεχνάς ότι η θέση του Κρόνου προϋποθέτει ωριμότητα κι αποδοχή ευθυνών έτσι ώστε ν’ αξιοποιήσεις στο μέγιστο βαθμό τα καλά της εποχής. Ερμής και Πλούτωνας στον Αιγόκερω (γύρω στις 29/1) «μιλούν» για μια ατυχή στιγμή που ενδεχομένως φέρνει σε δύσκολη θέση εσένα της 25/11.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ   

Η νέα σελήνη στον Υδροχόο πραγματοποιείται στις 28/1. Εξελίξεις περί τα οικονομικά είναι στο πρόγραμμα και φαίνεται πως κάτι σε «ενοχλεί» με τα δεδομένα της εποχής δημιουργώντας σου ανασφάλειες ή συναισθήματα ενοχών. Από την άλλη πλευρά, η Αφροδίτη κι ο Άρης στους Ιχθύς υποβοηθούν τα σχέδιά σου, διότι δίνουν δημιουργικότητα και θετικό τόνο στον τρόπο σκέψεως και συνδιαλλαγής, κυρίως αν έχεις γεννηθεί μετά τις 10/1. Ερμής και Πλούτωνας στον Αιγόκερω (γύρω στις 29/1) «μιλούν» για μια ατυχή στιγμή που ενδεχομένως φέρνει σε δύσκολη θέση εσένα της 7/1. Διαχειρίσου ψύχραιμα το λόγο και το τιμόνι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η νέα σελήνη στον Υδροχόο πραγματοποιείται στις 28/1 στο δικό σου ζώδιο εγκαινιάζοντας μια περίοδο έως τα τέλη Φεβρουαρίου 2017 όπου μπορείς να προβείς σε νέα σχέδια, κυρίως αν έχεις γεννηθεί στις τελευταίες ημέρες του Ιανουαρίου. Βεβαίως, τίποτε δεν φαντάζει εύκολο, καθώς οι απαιτήσεις είναι πολλές και πάνω απ’ όλα χρειάζεται να επιδείξεις υπομονή, εγκράτεια, συνέπεια, λογική, ωριμότητα και ψυχραιμία σε όλα τα επίπεδα δράσης. Σταθερός παραμένει ο βηματισμός, με ευκαιρίες που χρήζουν προσεκτικής αντιμετώπισης και επιλεκτικής στάσης (διλήμματα δεν αποκλείονται), εφόσον γεννήθηκες κοντά στις 12/2.

ΙΧΘΥΕΣ

Η νέα σελήνη στον Υδροχόο πραγματοποιείται στις 28/1 και δείχνει την αναγκαιότητα να κλείσεις σιγά σιγά, με αποδοχή και καρτερία κάποιους κύκλους, να ξεκουραστείς (κυρίως ψυχοσυναισθηματικά) και ν’ αρχίσεις να προετοιμάζεσαι για καινούργια μονοπάτια που θα περπατήσεις από την άνοιξη του 2017. Η ανάγκη απομόνωσης ή «αποτοξίνωσης» μάλλον αποτελεί έννοια κλειδί στη δική σου περίπτωση, κυρίως αν έχεις γενέθλια κοντά στις 13/3.  Οι θέσεις της Αφροδίτης και του Άρη εγείρουν ζητήματα σημαντικών σχέσεων και συνεργασιών που αν μη τι άλλο βρίσκονται σε μεταβατική / αινιγματική φάση (θετική / αρνητική ανάλογα με τον προσωπικό αστρολογικό χάρτη), εφόσον έχεις γενέθλια μετά τις 10/3.  Ερμής και Πλούτωνας στον Αιγόκερω (γύρω στις 29/1) «μιλούν» για μια ατυχή στιγμή που ενδεχομένως φέρνει σε δύσκολη θέση εσένα της 21/2. Αξιοποίησε την επαφή με γνωστούς, φίλους, συλλογικά περιβάλλοντα για κάθε σημαντική στόχευση, αν έχεις γεννηθεί στις πρώτες οκτώ ημέρες του Μαρτίου. 

Θέλετε να μαθαίνετε τα νέα μας για τα ζώδια, το μακιγιάζ, το ντύσιμο, την κουζίνα, τη διακόσμηση; Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook, γιατί κάθε μέρα κάτι νέο έχουμε για σας

Μαρί-Ντενίζ Διαμαντή

H Μarie-Denise Διαμαντή, είναι σύμβουλος ψυχικής υγείας και αστρολόγος.

BSc (Hons) in Psychology/ ΒSc (Hons) in Management & Organizational Behavior/ Certificate in Astrology (Distinction) 

WOMANNOW.GR LOVES...