5 μυστικά καθαριότητας για τέλειο σπίτι

dcf0f309e2f20af222be25566abe02feΜερικά μικρά μυστικά καθαριότητας μας εξασφαλίζουν ένα καθαρό σπίτι, χωρίς μικρόβια και μας φτιάχνει τη διάθεση... Για να δούμε 5 μυστικά καθαριότητας για τέλειο σπίτι!

1.Απολυμάνετε τον νεροχύτη της κουζίνας σας: Σαπούνι, νερό καυτό και λίγο ξύδι.

2.Κάντε το πλυντήριο των πιάτων σας να λάμπει: Καθαρίστε το πλυντήριό σας με ένα σφουγγάρι στο οποίο θα έχετε βάλει καυτό νερό και μαγειρική σόδα. Όλα τα υπολείμματα από τα τρόφιμα και τα λίπη θα εξαφανιστούν.

3.Απομακρύνετε τις οσμές από το ψυγείο σας: Αφού το καθαρίσετε βάλτε στο κάτω ράφι του ψυγείου σας ένα μικρό μπολ με γάλα ή ένα λεμόνι. Θα "ρουξήξει" όλες τις δυσάρεστες μυρωδιές.

4.Καθαρίστε τα σφουγγάρια σας: Κάθε βράδυ απολυμάνετε τα σφουγγάρια της κουζίνας πλένοντάς τα με καυτό νερό κι αφήνοντάς τα για 1 λεπτό στο φούρνο μικροκυμάτων.

5.Καθαρίστε και τακτοποιήστε το κομοδίνο σας: Μήπως στο κομοδίνο σας βρίσκονται δεκάδες άχρηστα πράγματα; Αδειάστε το και τοποθετήστε σ΄ένα καλάθι πλάι στο κρεβάτι σας τα βιβλία, τα περιοδικά, τις κρέμες ή τα μανό που τόσο καιρό πιάνουν χώρο. Αφήστε στο κομοδίνο σας μόνο το πορτατίφ και τα γυαλιά σας.

WOMANNOW.GR LOVES...