Πώς θα καθαρίσετε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο σας

Πώς θα καθαρίσετε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο σαςΉρθε η ώρα να βγάλουμε από την αποθήκη, ή το πατάρι το Χριστουγεννιάτικο δέντρο μας, να το συναρμολογήσουμε και να το στολίσουμε. Ναι, αλλά πριν από αυτό, μήπως να το καθαρίσουμε; Πώς μπορούμε να το καθαρίσουμε εύκολα και γρήγορα; Εμείς σας προτείνουμε δυο τρόπους. 

1ος τρόπος καθαρισμού του Χριστουγεννιάτικου δέντρου

Βγάζετε τα κλαδιά από το κουτί και τα πηγαίνετε στη βεράντα. Ετοιμάστε ένα μείγμα με 3 μέρη νερό και ένα ξύδι και βάλτε το σ΄ένα ψεκαστικό μπουκάλι. Ψεκάστε τα κλαδιά κι έπειτα είτε αφήστε τα στον ήλιο να στεγνώσουν, είτε σκουπίστε με μια πετσέτα. Όταν θα έχει στεγνώσει καλά, το βάζετε στο σαλόνι σας και ξεκινάτε να το συναρμολογείτε και να το στολίζετε.

2ος τρόπος καθαρισμού του Χριστουγεννιάτικου δέντρου 

Αυτός ο τρόπος είναι πολύ πιο εύκολος και γρήγορος. Παίρνετε ένα σκουπάκι ηλεκτρικό που δεν έχει πολύ δύναμη και όχι την ηλεκτρική σκούπα ακόμη και ρουφάτε τη σκόνη από τα κλαδιά. Έπειτα μπορείτε αν θέλετε γι ακόμη καλύτερο καθάρισμα, με την ηλεκτρική σκούπα, βάζοντας το εξάρτημα που είναι σαν βούρτσα να περάσετε τα κλαδιά από πάνω.

Το Χριστουγεννιάτικο σας δέντρο είναι έτοιμο και πεντακάθαρο! 

Θέλετε κι άλλες χριστουγεννιάτικες ιδέες για να διακοσμήσετε το σπίτι σας, το τραπέζι σας, για το μενού των γιορτών αλλά και για την εμφάνισή σας; Κάντε like στη σελίδα του womannow.gr στο facebook για ό,τι νέο!

WOMANNOW.GR LOVES...