3 ασκήσεις στρέτσινγκ για να ξαναγίνετε ευλύγιστη σε ένα μήνα

Το στρέτσινγκ αν και θεωρείται το πιο υποτιμημένο μέρος μιας προπόνησης, είναι το πιο σημαντικό. Αλλά και χωρίς να έχει προηγηθεί άσκηση, το streching είναι απαραίτητο, με μοναδικά οφέλη για το σώμα  Πρώτ΄απ΄ολα προλαμβάνει τραυματισμούς, αποκτάς καλύτερη ισορροπία, μεγαλύτερη ευλυγισία, τονώνει την κυκλοφορία του αίματος και είναι αγχολυτικό. Για τεντώσου για λίγη ώρα όταν νιώθεις το άγχος να σε καταβάλλει, ακόμη και στο γραφείο, συγκεντρώσου στο σώμα και στις αναπνοές σου και δες πώς θ΄αλλάξει η διάθεσή σου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΤΙPS ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΒΑΡΟΣ ΓΡΗΓΟΡΑ

Ξέρεις πως με μόλις 10 λεπτά καθημερινού... τεντώματος μπορείς σε ένα μήνα ν΄αποκτήσεις ξανά ευλυγισία; Γιατί αυτό είναι κάτι που έρχεται μόνο από την συνεχή προσπάθεια και το σώμα το έχει ανάγκη. Ειδικά στις μέρες μας που οι περισσότερες από εμάς κάνουμε καθιστική ζωή, επιβαρύνουμε πολύ τους μυες αλλά και τη σπονδυλική μας στήλη. Επίσης, έχουμε λάθος στάση σώματος κι αν σκεφτείς πόσες ώρες καθόμαστε "λάθος", μπροστά από έναν υπολογιστή, καταλαβαίνεις μετά γιατί γκρινιάζουμε ότι μας πονάει η πλάτη, οι ώμοι ή τα πόδια μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΜΙΑ ΜΑΓΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΜΕ 3 ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΦΙΞΕΤΕ ΚΟΙΛΙΑ, ΠΟΔΙΑ, ΧΕΡΙΑ

3 ασκήσεις στρέτσινγκ για να ξαναγίνετε ευλύγιστη σε ένα μήνα

Ένας ευχάριστος και διασκεδαστικός τρόπος για να βάλεις το streching στη ζωή σου είναι ο χορός και ειδικότερα, το μπαλέτο. Υπάρχουν τμήματα για ενήλικες και θα το διασκεδάσεις με την ψυχή σου. Αν ο χρόνος όμως ή η ζωή σου δεν το επιτρέπουν, μπορείς να κάνεις κάθε μέρα αυτές τις ασκήσεις strehcing που σoυ προτείνουμε, εμπνευσμένες από ασκήσεις μπαλέτου, για 10 λεπτά και θα δείς μια πραγματική αλλαγή στο σώμα σας. Κάνε κάθε άσκηση για 30 δευτερόλεπτα και πρόσθεσε κι άλλες, μόνη σου που το ίδιο σου το σώμα θα σε οδηγήσει σε αυτές.

Ξεκίνα κάνοντας ασκήσεις στο πάτωμα, καθιστή ή και ξαπλωμένη κι έπειτα σήκω για να τεντώσεις χέρια, λαιμό, αυχένα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΤΕΛΕΙΑ ΑΔΥΝΑΤΑ ΠΟΔΙΑ- ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ 5 ΜΑΓΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ

Μπες κι εσύ στην παρέα του womannow.gr, πάρε έμπνευση και ιδέες για μια ακόμη καλύτερη ζωή! Ακολούθησέ μας στο instagram κάνοντας κλικ εδώ και στο facebooκ πατώντας εδώ.

WOMANNOW.GR LOVES...