Ζώδια: Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 2-8 Νοεμβρίου

d2322c6e99684c995ddb353788e82586Η πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου 2015 δείχνει ενδιαφέρουσα, καθώς περιλαμβάνει δυο αλλαγές στη διέλευση των γρήγορων πλανητών: ο Ερμής διελαύνει στο Σκορπιό και η Αφροδίτη ολοκληρώνει την κίνησή της στο ζώδιο της Παρθένου για να εισέλθει στο τέλος της εβδομάδας στο Ζυγό, ζώδιο που παραδοσιακά κυβερνά.

Ο Ήλιος από το Σκορπιό υπόσχεται καλύτερη διάθεση (μεγαλύτερη άνεση, πιο θετική αίσθηση της πραγματικότητας) πιθανότατα σε πολλούς υδάτινους, ήτοι Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύς (γεννημένους στο β’ δεκαήμερο).

Επικοινωνιακά, εμπορικά, αλλά και σ’ επίπεδο μετακινήσεων η εβδομάδα αβαντάρει κυρίως τους Καρκίνους, Ιχθύς, Αιγόκερους, Παρθένους που γεννηθήκατε στο α’ δεκαήμερο. Ταύροι και Σκορπιοί (γεννημένοι κατά το α’ δεκαήμερο) θα τα πάτε καλύτερα ή χειρότερα στα σχετικά ζητήματα (επικοινωνίας κλπ.) αναλόγως της δικής σας διαχείρισης, αλλά και της συγκυρίας (όπως συμβολίζεται στο προσωπικό σας ωροσκόπιο).

Όσον αφορά στη χαρά που προέρχεται από τη συναισθηματική / κοινωνική ζωή είτε απ΄ τα οικονομικά είτε ακόμα κι από μια ηθική δικαίωση, η εβδομάδα προσφέρει περισσότερα στους Ταύρους (γεννημένους μετά τις 12/5) και στους Αιγόκερους (γεννημένους μετά τις 12/1), αλλά και σε ορισμένους Παρθένους (γεννημένους μετά τις 14/9)  και Ιχθύς (γεννημένους μετά τις 12/3). Παρθένοι και Ιχθύες αυτής της παραγράφου μπορείτε να αναμένετε λιγότερα ή περισσότερα, αναλόγως του προσωπικού σας αστρολογικού χάρτη.

Στο τέλος της εβδομάδας, αναμείνατε μια αντίστοιχη χαρμόσυνη συγκυρία εσείς που γεννηθήκατε στην πρώτη ημέρα των Διδύμων (21/5) ή του Υδροχόου (20/1). Ανάλογα με το προσωπικό σας ωροσκόπιο το ίδιο μπορεί να ισχύει και για εσάς τους Κριούς της 20-21/3 και τους Ζυγούς της 23/9.

Μαχητικοί, αποφασιστικοί, υγιώς ορμητικοί κι αποτελεσματικοί αποδεικνύεστε εν τοις πράγμασιν μέσα σε αυτήν την εβδομάδα εσείς οι Ταύροι κι Αιγόκεροι που γεννηθήκατε μετά τις 13/5  και μετά τις 13/1, αντίστοιχα (έως τις 17/5 κι έως τις 17/1). Με μαεστρία και σωστή διαχείριση (αποφεύγοντας τη ζημιογόνο επιθετικότητα ή την προκλητική συμπεριφορά), φέρνετε θαυμάσια αποτελέσματα κι εσείς οι Παρθένοι που γεννηθήκατε μετά τις 15/9 (έως τις 19/9), αλλά και οι Τοξότες που έχετε γενέθλια μετά τις 15/12 (έως τις 19/12).

Φυσικά, Δίδυμοι και Ιχθύες που γεννηθήκατε μετά τις 13/6 και μετά τις 13/3, αντίστοιχα, καλό θα είναι να τιθασσεύσετε τη βιασύνη / επιπολαιότητα ή και τη νευρικότητα που ενδεχομένως θα μπορούσε να φέρει ζημιές κατά τις μέρες που ακολουθούν (η τάση αυτή έχει άμεση συνάρτηση με τον προσωπικό αστρολογικό χάρτη όσον αφορά στο τελικό της αποτέλεσμα).

Η αίσθηση μιας «ομπρέλας προστασίας» είναι αναμενόμενη τώρα κυρίως για τους Ταύρους της 6-7/5 και τους Αιγόκερους της 6-7/1, δευτερευόντως δε και για τους Παρθένους και τους Ιχθύς της 8-9/9 και της 6-7/3, αντίστοιχα.

Μαρί-Ντενίζ Διαμαντή

H Μarie-Denise Διαμαντή, είναι σύμβουλος ψυχικής υγείας και αστρολόγος.

BSc (Hons) in Psychology/ ΒSc (Hons) in Management & Organizational Behavior/ Certificate in Astrology (Distinction) 

WOMANNOW.GR LOVES...