Βρέθηκε ο Κρίστιαν Γκρέυ για τις «50 αποχρώσεις του γκρι»

grey2Ήταν μια από τις μεγαλύτερες συγγραφικές  επιτυχίες των περασμένων χρόνων. Δίχασε πολλούς με το περιεχόμενο του. Έκανε πάμπλουτη τη συγγραφέα του αλλά και πολλές γυναίκες να ζήσουν, έστω και ως αναγνώστριες, στιγμές ερωτικής ευδαιμονίας. Όπως όλα δείχνουν όμως οι «50 αποχρώσεις του γκρι» είναι έτοιμες να πάρουν κινηματογραφική σάρκα και οστά. Πριν από λίγες ημέρες μάλιστα η δημιουργός του μπεστ σέλερ ανακοίνωσε τα ονόματα των ηθοποιών που θα υποδυθούν τους πρωταγωνιστές, δίνοντας τέλος στις φήμες αλλά και στην... παρέλαση ονομάτων το τελευταίο διάστημα.

book«Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω πως η αξιαγάπητη Ντακότα Τζόνσον συμφώνησε για τη συμμετοχή της στην ταινία. Ο γοητευτικός και ταλαντούχος Τσάρλι Χάναμ θα είναι ο Κρίστιαν Γκρέι», δήλωσε ενθουσιασμένη η δημιουργός του ερωτικού μυθιστορήματος με τις φανατικές αναγνώστριες σε κάθε γωνιά του πλανήτη, Ε. Λ. Τζέιμς, μέσω twitter.

Θυμίζουμε ότι η 23χρονη Ντακότα Τζόνσον είναι κόρη της Μέλανι Γκρίφιθ, ενώ ο 33χρονος Τσάρλι Χάναμ, υπήρξε πρωταγωνιστής της δημοφιλούς αμερικανικής σειράς Sons of Anarchy.

Όσες από εσάς διαβάσατε αυτό το βιβλίο ας ελπίσουμε πως κάπως έτσι φανταζόσασταν το ερωτευμένο ζευγάρι...

WOMANNOW.GR LOVES...