Βάλτε καλάθια στο σπίτι σας

10547343_FS1hLkalathi2ee96981048c53a21bbe1538c2ccdf18Τα καλάθια είναι πολύ χρήσιμα, βολικά και μπορείτε να τα βάλετε παντού. Στην κυριολεξία...

Δυο καλάθια κάτω από το τραπεζάκι του σαλονιού- ή δίπλα ανάλογα με τη διάταξη του χώρου σας- για να τοποθετείτε μέσα τις εφημερίδες και τα περιοδικά σας. Στο μπάνιο κοντά στο νιπτήρα. Ένα καλάθι γεμάτο με πετσέτες χειρός και δίπλα του ένα άδειο για να ρίχνουν οι καλεσμένοι τις χρησιμοποιημένες πετσέτες.

Στην είσοδο του σπιτιού σας, στα δωμάτια. Ειδικά στο παιδικό δωμάτιο ένα καλάθι δεν θα σας φθάσει, αφού θα βάζετε μέσα τα παιχνίδια τους. Χωρίστε τα μάλιστα σε κατηγορίες, αλλού τα αυτοκινητάκια, αλλού τα ζωάκια κλπ. Διότι αν τα βάλετε όλα μαζί το πιο πιθανό είναι το παιδί σας να μην μπορεί ποτέ να παίξει με αυτά, αφού θα είναι μπερδεμένα.

Ρηχά καλάθια μπορούν να χρησιμεύσουν ως δίσκοι στο εξοχικό, για να μεταφέρετε από την κουζίνα στη βεράντα πιάτα και ποτήρια.

Βάλτε σ΄ένα καλάθι ό,τι βλέπετε μπροστά σας και δεν είναι στη σωστή θέση, ώστε γρήγορα να έχετε ένα τακτοποιημένο σπίτι και με την ησυχία σας μετά να τοποθετήσετε στο σωστό χώρο το κάθε αντικείμενο. Γενικά τα καλάθια θα σας λύσουν τα χέρια, πάρτε δυο τρία και γρήγορα θα ανακαλύψετε εσείς τη χρησιμότητά τους!

WOMANNOW.GR LOVES...