Για να μην χάνει κανείς την πετσέτα του

organizationΠολλές φορές στο σπίτι, οι πετσέτες των μελών της οικογένειας  μπερδεύονται μεταξύ τους, αφού έχουν το ίδιο χρώμα και μέγεθος. Τώρα λοιπόν το καλοκαίρι που όλοι κάνουμε διαρκώς ντους, η πρόταση αυτή είναι πραγματικά σωτήρια. Τι κάνετε λοιπόν.

Καρφώνετε τα γατζάκια για τις πετσέτες στο μπάνιο σ΄ένα τοίχο, ανάλογα με το πόσα μέλη έχει η οικογένειά σας. Πάνω από κάθε γατζάκι βάζετε έναν αριθμό. Είτε τον ζωγραφίζετε με στένσιλ αν ο τοίχος το επιτρέπει, είτε κολλάτε αυτοκόλλητους αριθμούς αν έχετε πλακάκια. Ενημερώνετε τους πάντες στο σπίτι ότι για παράδειγμα ο αριθμός 1 είναι του μπαμπά, 2 της μαμάς κ.ο.κ. Έτσι ποτέ κανείς δεν θα μπερδέψει την πετσέτα του. Αν έχετε μάλιστα χώρο μπορείτε κάτω από την κάθε πετσέτα να βάλετε κι ένα μικρό κουτί για να βάζει ο καθένας τα πράγματά του για το μπάνιο.

Αυτό είναι επίσης μια υπέροχη ιδέα και για τις πετσέτες και τα πράγματα του μπάνιου. Απλώς πρέπει να το τοποθετήσετε μάλλον στην είσοδο του εξοχικού σας. Και στα καλάθια θα βάζει ο καθένας το καπέλο και το αντιηλιακό του.

WOMANNOW.GR LOVES...