Τι συζητάμε στο πρώτο ραντεβού;

Τι συζητάμε στο πρώτο ραντεβού;

Επιτέλους, κανονίσατε να βγείτε μαζί  του οι δυο σας! Το πρώτο ραντεβού λοιπόν σε λίγο θα είναι πραγματικότητα, όμως έχετε αγωνία. Ναι, φυσικά για το τι θα φορέσετε, αν θα τον γοητεύσετε αλλά βασικά αυτό που σας αγχώνει είναι το τι θα πείτε. Δυο άνθρωποι άγνωστοι μεταξύ τους, σε μια πρώτη έξοδο, σε ένα τραπέζι ή σε μια μπάρα, τρώγοντας και πίνοντας.

Τι συζητάμε στο πρώτο ραντεβού όμως; Πώς ξεκινάμε την κουβέντα; Κι αν υπάρχουν στιγμές αμηχανίας. Λοιπόν όλα μέσα στο παιχνίδι είναι γι αυτό χαλαρώστε κι ακολουθήστε μερικά tips που θα κάνουν τη βραδιά σας να κυλήσει υπέροχα, έχοντας πραγματικά πολλά να πείτε. 

 • Πρώτ΄απ΄όλα να θυμάστε πως τόσο για εκείνον όσο και για εσάς είναι το πρώτο ραντεβού, άρα έχετε την ίδια αγωνία.
 • Οι στιγμές αμηχανίας μπορεί να συμβούν αλλά δεν σημαίνει απολύτως τίποτε αυτό, ίσα ίσα, μπορεί αυτό να δείχνει πως η έλξη σας είναι ακαταμάχητη.
 • Δεν χρειάζεται λοιπόν να είστε νευρική  ή να μιλάτε για να μην υπάρχουν κενά στην κουβέντα γιατί το μόνο που θα καταφέρετε είναι να δημιουργήσετε ένταση στην ατμόσφαιρα και να σας θεωρήσει και υπερβολική.
 • Παίξτε το ρόλο σας, τον ρόλο της γυναίκας δηλαδή, που αφήνεται στις πρωτοβουλίες του άντρα για το που θα πάνε, που θα καθίσουν κλπ.
 • Ρωτήστε τον για εκείνον. Για τη ζωή του, τις σπουδές, τη δουλειά ακόμη και την παιδική του ηλικία. Προς Θεού μην ξεκινήσετε με το καυτό θέμα που σίγουρα σας απασχολεί κι έχει να κάνει με τις πρώην του. Αν όλα πανε καλά θα έχετε όλο τον χρόνο να τα μάθετε.
 • Αν έχετε παιδιά κι είστε χωρισμένη, μιλήστε γι αυτά χωρίς όμως να μονοπωλήσουν τα λατρεμένα σας μικρά την κουβέντα. Έτσι δίνετε το στίγμα πως είστε μητέρα αλλά είστε ανοιχτή στο να ξεκινήσετε και μια νέα σχέση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

 • Μην πείτε όλη σας τη ζωή σ΄αυτό το πρώτο ραντεβού. Μην μιλήσετε με άσχημα λόγια για κάποιον πρώην σας και σίγουρα μην δηλώσετε ότι ψάχνετε να παντρευτείτε, να κάνετε παιδιά και οικογένεια. Ακόμη κι αν είναι αλήθεια κάτι τέτοιο αγχώνει τους άνδρες.
 • Μιλήστε για τις διακοπές. Τις δικές σας, τις δικές του, μιλήστε για ταξίδια, ποια μέρη σας αρέσουν, που πήγατε ή ποιο ταξίδι θα θέλατε κάποτε να κάνετε.
 • Μιλήστε για το φαγητό, ειδικά αν έχετε πάει σε εστιατόριο. 
 • Μιλήστε για δουλειά. Αυτό είναι το αγαπημένο θέμα των ανδρών, δείξτε του το ενδιαφέρον σας, κάντε του ερωτήσεις. Μιλήστε κι εσείς για τη δουλειά σας, αν βρίσκεστε σε δημιουργική φάση αλλιώς αν έχετε βαρεθεί και θέλετε αύξηση, αφήστε το για ένα επόμενο ραντεβού, θα βαρύνει την κουβέντα.
 • Τι άλλο μπορείτε να συζητήσετε στο πρώτο ραντεβού; Μα ό,τι θέλετε, ό,τι βλέπετε γύρω σας που μπορεί να σας κινήσει το ενδιαφέρον, ό,τι νιώθετε αλλά πάντα έχοντας στο νου σας πως αυτός ο άνδρας απέναντί σας δεν σας ξέρει ακόμη, αλλά σας γνωρίζει σιγά σιγά.

Και κάτι ακόμη: Μην παραγγείλετε το πιο ακριβό πιάτο του καταλόγου, ούτε να πείτε πως το μόνο ποτό του πίνετε είναι σαμπάνια. Αφήστε τον εκείνον να σας καθοδηγήσει και στο τέλος του δείπνου, κάντε μια μικρή κίνηση ζητώντας του να πληρώσετε. Αν αρνηθεί, ευχαριστήστε ευγενικά και αφήστε και πάλι την τσάντα σας στην καρέκλα. Μην επιμείνετε. Αν είστε εξαιρετικά ανεξάρτητος τύπος και δεν δέχεστε μπορείτε να προτείνετε την επόμενη φορά να του κάνετε εσείς το τραπέζι. Μάλιστα κλείστε την ημερομηνία, εκείνη τη στιγμή! 

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΚΙ ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΣΧΕΣΕΙΣ, ΑΝΔΡΕΣ, ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ; ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

WOMANNOW.GR LOVES...