Τι ψέματα λένε οι άντρες στις γυναίκες;

917b69251bc1c0383485561a5c84747fΝομίζατε πως τα ψέματα είναι γυναικεία υπόθεση; Λάθος! Οι άντρες λένε τόσα ψέματα όσα και οι γυναίκες, απλώς για άλλα θέματα και με άλλες αφορμές. Οι λόγοι που λένε οι άντρες ψέματα στις γυναίκες είναι γιατί θέλουν να εντυπωσιάσουν, γιατί δεν θέλουν με την... αλήθεια να "πληγώσουν" (έστω κι αν με το ψέμα το καταφέρνουν καλύτερα), γιατί θέλουν ν΄αποφύγουν την γκρίνια και φυσικά από ανασφάλεια. Η ανασφάλεια είναι ο κύριος λόγος που λένε άντρες και γυναίκες ψέματα. Και για να μην απογοητεύσουν τον άλλο. Για να δούμε όμως ποια είναι τα ψέματα που μας λένε οι άντρες, πότε τα λένε και τι...εννοούν!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΓΥΝΑΙΚΑ 30+, ΓΙΑΤΙ ΜΕΝΩ ΑΚΟΜΗ ΑΝΥΠΑΝΤΡΗ;

1. Κάποτε ήμουν πρωταθλητής στο σκι, στην ξιφασκία, στο ακόντιο...

Πότε το λένε αυτό το ψέμα : Στην αρχή της σχέσης

Tip: Εντάξει θέλει να σας εντυπωσιάσει, μην του ρίξετε το ηθικό. Είναι μια καλή προσπάθεια, κάντε πως το πιστέψατε.

2. Η κολλητή σου είναι καταπληκτική, τη λάτρεψα

Πότε το λένε αυτό το ψέμα: Στην αρχή της σχέσης

Tip: Αυτό είναι ένδειξη οτι του αρέσετε πάρα πάρα πολύ. Και μόνο η προσπάθεια αξίζει τον κόπο, αφήστε δε που μετά από αυτή τη δήλωση, θα παίρνετε συχνά την κολλητή σας μαζί και με το... νόμο!

3. Είσαι κούκλα με αυτό το παντελόνι!

Πότε το λένε αυτό το ψέμα : Στην αρχή και κατά τη διάρκεια της σχέσης, ποτέ στο τέλος.

Tip: Μπορεί και να είστε, μπορεί όμως και όχι. Μπορεί να μην σας έχει παρατηρήσει καν, ήθελε όμως να σας κάνει ένα κοπλιμέντο. Δεκτό!Πάρτε όμως και μια δεύτερη γνώμη...(για το παντελόνι λέμε).

4. Αυτό που ζω μαζί σου δεν το έχω ξαναζήσει

Πότε το λένε αυτό το ψέμα : Στην αρχή της σχέσης, ενίοτε και κατά τη διάρκεια.

Tip: Αν ο άντρας είναι 20, 25 ετών, μπορεί να λέει αλήθεια. Όσο ανεβαίνει ο ηλικιακός δείκτης όμως, τόσο μεγαλώνει το ψέμα. Μπορεί να νιώθει έτσι ο άνθρωπος, όχι όμως πως ποτέ δεν το έχει ξαναζήσει αυτό.Ε, κάτι παρόμοιο θα έχει πέσει στην αντίληψή του. Παρ΄όλ΄αυτά θέλει να δηλώσει τον έρωτά του. Το δεχόμαστε!

5. Θα την αλλάξω τη λάμπα αύριο το πρωί 

Πότε το λένε αυτό το ψέμα: Στη μέση της σχέσης και στο τέλος.

Tip: Αλλάξτε την μόνη σας τη λάμπα, καμία περίπτωση να λέει αλήθεια. Βαριέται.

6. Όλες στο γραφείο είναι χάλια 

Πότε το λένε αυτό το ψέμα: Από την αρχή εως το τέλος της σχέσης

Tip: Δε θέλει να σας δημιουργήσει ανασφάλεια. Δεν θέλει να του κάνετε κανένα ντου ξαφνικό. Δεν θέλει γκρίνια, δεν θέλει να τον πρήξετε. Γενικά δε θέλει κουβέντες επ΄αυτού, γιατί μάλλον δε λέει αλήθεια.

7. Πρώτη φορά μου συνέβη

Πότε το λένε αυτό το ψέμα: Από τη μέση και μετά (πριν, συνήθως δεν συμβαίνει) στο σεξ φυσικά.

Tip: Κάντε πως τον πιστέψατε, μόνο αυτό, δεν υπάρχει λόγος για περαιτέρω εξηγήσεις. Μην το πολυψάχνουμε, συμβαίνουν αυτά (κι όχι μία φορά).

8. Δεν είχα μπαταρία 

Πότε το λένε αυτό το ψέμα: Από τη μέση μέχρι και το τέλος , ή στο τέλος, τέλος.

Tip: Και στην ίδια συνομοταξία βάλτε κι άλλα ψέματα τέτοιου τύπου όπως  "δεν έπιανε το κινητό", "το είχα στο αθόρυβο" κλπ. Μια δυο φορές μπορεί να είναι αλήθεια, αν όμως αυτό γίνεται συχνά, αγοράστε του έναν φορτιστή... και γενικά έχετε τα μάτια σας ανοιχτά.

9. Θα το συζητήσουμε αργότερα 

Πότε το λένε αυτό το ψέμα: Από τη μεση μέχρι το τέλος,τέλος της σχέσης.

Tip: Δεν θέλει να κάνετε αυτή την κουβέντα. Ούτε τώρα, ούτε αργότερα, ούτε ποτέ! Ναι λέει ψέματα για το αργότερα, αλλά λέει αλήθεια ότι τώρα δεν θέλει να το συζητήσετε. Νιώθει πως έρχεται καυγάς.

10. Δεν ξέρω αν θα βγω απόψε, είμαι κουρασμένος 

Πότε το λένε αυτό το ψέμα: Προς το τέλος, τέλος!

Tip: Ψέμα κι αλήθεια κεντημένα με μαεστρία. Δεν λέει αν θα βγει ή οχι. Λέει πως είναι κουρασμένος, αλλά να αν τον πάρουν τα παιδιά για μια μπύρα μπορεί και να πάει. Εσάς πάντως μαζί του, δεν σας θέλει. Το καταλάβατε φαντάζομαι....

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΠΟΙΑ ΨΕΜΑΤΑ ΛΕΜΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥ ΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

WOMANNOW.GR LOVES...