Τι πρέπει να έχει μια γυναίκα για ν΄αρέσει

Οι άνδρες είναι απλοί στον τρόπο που σκέφτονται, σ΄αυτά που τους αρέσουν σε μια γυναίκα και σ΄αυτά που επιζητούν σε μια σχέση. Κι αν έχετε αντιρρήσεις γιατί μόλις σάς ήρθε στο μυαλό ένας άνδρας που περάσατε λίγο χρόνο μαζί του και διαρκώς "χανόταν" στις σκέψεις του ή φαινόταν πως τίποτε δεν του άρεσε, αυτό συνέβαινε είτε γιατί σκεφτόταν την πρώην του, είτε γιατί εσείς δεν είσαστε τελικά ο τύπος του. Ας το πάρουμε απόφαση λοιπόν, πως δεν γίνεται ν΄αρέσουμε σε όλους αλλά ας συμφωνήσουμε πως υπάρχουν μερικά βασικά πράγματα που κανέναν άνδρα δεν αφήνουν αδιάφορο, αν τα βρει σε μια γυναίκα. Μάλλον είναι αυτά που τον ελκύουν και τελικά ψάχνει.

Τι πρέπει να έχει μια γυναίκα για ν΄αρέσει σ΄ έναν άνδρα

Τι πρέπει να έχει μια γυναίκα για ν΄αρέσει

1. Μια γυναίκα αρέσει όταν είναι ειλικρινής

Οι περισσότεροι άνδρες, όταν λένε κάτι, εννοούν ακριβώς αυτό που λένε. Δεν έχουν δεύτερες σκέψεις, δεν το είπαν αυτό γιατί ήθελαν να πουν κάτι άλλο. Αυτό είναι δικός μας κώδικας επικοινωνίας και συμπεριφοράς. Επειδή λοιπόν κάτι έχουν καταλάβει και εκείνοι για εμάς, νιώθουν πραγματικά μεγάλη ανακούφιση όταν συναντούν μια γυναίκα που μιλάει στη... γλώσσα τους. Αληθινά δηλαδή και με ειλικρίνεια, που λέει αυτό που θέλει, όπως το σκέφτεται.

2. Μια γυναίκα αρέσει όταν είναι περιποιημένη

Ελάχιστοι άνδρες ξέρουν πως το φόρεμα σας είναι από την τελευταία συλλογή του τάδε σχεδιαστή. Το μόνο που βλέπουν είναι αν σας ταιριάζει κι αν δείχνετε όμορφη με αυτό. Κοιτούν όμως τις λεπτομέρειες. Περιποιημένα και καθαρά χέρια, αποτριχωμένα πόδια, καθαρή αναπνοή, καλοχτενισμένα μαλλιά, ωραία μυρωδιά, όλα δηλαδή όσα δείχνουν πως μια γυναίκα φροντίζει και περιποιείται τον εαυτό της και δεν είναι αφημένη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: 7 ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΕΤΕ ΕΝΑΝ ΑΝΤΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ

3. Μια γυναίκα αρέσει όταν είναι ντυμένη σύμφωνα με την περίσταση

Μπορεί ο άνδρας που σας ενδιαφέρει να είναι πολύ αθλητικός τύπος κι αυτό μάλιστα να σας έφερε κοντά. Αν όμως σας καλέσει ένα βράδυ να πάτε μαζί σ΄ένα καλό εστιατόριο ή στο Μέγαρο Μουσικής, όσο κι αν του αρέσει το σπορτίφ στυλ σας, καθόλου δεν θα εκτιμήσει αν εμφανιστείτε με αθλητικά παπούτσια, φούτερ ή ακόμη και τζιν. Αντίστοιχα, αν βρεθείτε για καφέ, θα τα "χάσει" αν εμφανιστείτε βαμμένη και ντυμένη σα να πηγαίνετε στα μπουζούκια. (Ναι, όσο σέξι κι αν νιώθετε με τη σούπερ μίνι φούστα σας και τις ψιλοτάκουνες γόβες, πρέπει να περιμένετε τη σωστή στιγμή)

4. Μια γυναίκα αρέσει όταν ξέρει πότε να μιλάει και πότε όχι

Πολλές φορές στην αμηχανία μας είτε μιλάμε ακατάπαυστα, είτε δεν βγάζουμε μιλιά. Επίσης συμβαίνει όταν βρισκόμαστε σε μεγάλη παρέα για να εντυπωσιάσουμε, να μιλάμε για θέματα που δεν γνωρίζουμε ή (ακόμη χειρότερα) που ψιλογνωρίζουμε λέγοντας πράγματα, ίσως ανυπόστατα. Πρέπει λοιπόν μόνο όταν αισθανόμαστε απόλυτη σιγουριά γι αυτά που λέμε ν΄ανοίγουμε το στόμα μας και σίγουρα ποτέ να μην σχολιάζουμε άλλους. Ναι, ούτε αγνώστους, γιατί δεν αποκλείεται μέσα στην παρέα να βρίσκεται κάποιος φίλος του... άγνωστου και να μας φέρει σε πολύ δύσκολη θέση...

5. Μια γυναίκα αρέσει όταν έχει αυτοπεποίθηση

Όταν μια γυναίκα ξέρει τι θέλει να παραγγείλει, να πιει, ν΄ακούσει, να πει, κάνει τον άνδρα που έχει απέναντί της να τη θαυμάζει. Αυτό εξάλλου δεν είναι ο έρωτας; Αποκαλύψτε λοιπόν  τον αληθινό σας δυναμικό εαυτό, πιστέψτε στον εαυτό σας και σίγουρα πολλοί θα είναι αυτοί που θα πιστέψουν με της σειρά τους σ΄εσάς!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙΣ

Μπες στη μεγάλη παρέα του womannow.gr και πάρε έμπνευση και ιδέες για μια ακόμη καλύτερη ζωή! Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολούθησέ μας στο instagram γιατί σε περιμένουν εκπλήξεις.

WOMANNOW.GR LOVES...