Τι λέει ένας άντρας όταν δεν σε θέλει

Τι λέει ένας άντρας όταν δεν σε θέλει

Βγαίνεις με έναν άντρα και κάτι νιώθεις πως δεν πάει καλά... Πολύ καιρό ή λίγο δεν έχει και πολύ σημασία, το θέμα είναι να καταλάβεις πότε πρέπει να φύγεις. Γιατί ένας άντρας ποτέ δεν θα στο πει ευθέως. Θα σου πει διάφορα κι εσύ πρέπει να καταλάβεις ότι δεν πάει άλλο, δεν σε θέλει. Και μην το παίρνεις προσωπικά. Δεν είναι σε φάση, δεν φταις εσύ, μπορεί να είναι κολλημένος με την πρώην του ή απλώς να μην έχετε την χημεία που θα περίμενε. Ό,τι κι αν συμβαίνει δες τι λέει ένας άντρας όταν δε σε θέλει, για να ξέρεις και να μη χάσεις πολύτιμο χρόνο μαζί του. 

1. Έχω πρόβλημα με τη δουλειά και δεν έχω καθόλου χρόνο

Σε μια τέτοια εποχή όλοι έχουν πρόβλημα με τη δουλειά τους. Ακόμη και ο πιο πετυχημένος και πλούσιος επιχειρηματίας. Η οικονομική κρίση τους "χτυπάει" όλους. Άρα τι μας λέει αυτός; Απλώς ότι δεν σε θέλει τόσο πολύ, ώστε να αφιερώσει σε σένα τη μία ή δυο ώρες της μέρας για να χαλαρώσει. Γιατί, κακά τα ψέματα, ο ερωτευμένος άντρας, όσα προβλήματα κι αν έχει στη δουλειά, δεν αφήνει μια γυναίκα που κάνει την καρδιά του να "πετάει".

2. Μ΄αρέσεις πάρα πολύ, αλλά δεν μπορώ να σου δώσω αυτό που σου αξίζει

Και που ξέρεις εσύ κύριέ μου τι μου αξίζει; Τι θέλω... Απλώς ξέρεις πως σε κάθε γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της, της αξίζει ένας άντρας που είναι εκεί γι αυτήν. Που δεν... παίζει δεξιά κι αριστερά, που θέλει να της τηλεφωνεί, να είναι κοντά της, να μοιράζονται στιγμές. Άρα αφού δεν μπορεί να σου δώσει αυτά που σου αξίζουν... μάλλον δεν μπορεί να σου δώσει και  τίποτα.

3. Είσαι τόσο καλός άνθρωπος, τόσο ευαίσθητος κι εγώ μπορεί να σε πληγώσω

Κάνει με τα λόγια  του αυτά, να φαίνεται πως εκτιμάει την καλοσύνη και την ευαισθησία σου. Μην τα πιστεύεις... Γιατί αν όντως ήταν έτσι, γιατί να μιλάει για το ενδεχόμενο να σε πληγώσει; Και με ποιον τρόπο μπορεί να το κάνει; Βγαίνοντας μόνος του με τους φίλους του στα μπαρ και κάνοντας νέες γνωριμίες με άλλες γυναίκες; Βγαίνοντας με άλλες γυναίκες; Βγαίνοντας με την πρώην; Ένας άντρας που σε θέλει, που είναι ερωτευμένος κάνει ο,τι μπορεί να μην σε πληγώσει. Άρα εδώ βάζουμε... Χι! 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΟΤΑΝ ΖΗΛΕΥΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΤΟΥ, ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ; 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΠΟΤΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΦΤΙΑΞΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ; 

4. Χρειάζομαι χρόνο για να ξεκαθαρίσω τα πράγματα 

Δεν εννοεί να ξεκαθαρίσει τα ρούχα που δεν φοράει και να τα βάλει στο πατάρι. Εννοεί να τελειώσει τη σχέση του με μια ή περισσότερες πρώην. Να μην τηλεφωνιούνται, να μην συναντιούνται, να μην ανταλλάσσουν μηνύματα. Θα του δώσεις τον χρόνο; 

5. Χρειάζομαι χρόνο, καλύτερα να μην βλεπόμαστε για λίγο

Αυτό που σου λέει, θα μπορούσαμε να το εκτιμήσουμε. Είναι ειλικρινές. Κι ευγενικό ταυτόχρονα. Σου λέει δεν θέλω άλλο. Αλλά το ρίχνει σ΄εκείνον (ότι χρειάζεται χρόνο), βάζει και τη λέξη "λίγο", ότι μπορεί και να ξαναείστε μαζί για να το πάρεις πιο γλυκά. Στην πραγματικότητα σου λέει "Δεν πάει άλλο, καλύτερα να μην βλεπόμαστε". Τελεία. Κι εσύ, μην τον ξαναπάρεις τηλέφωνο, μην του ξαναστείλεις μήνυμα, γιατί μόνο ενοχλητική θα φανείς. Υπάρχουν εκεί έξω πολλοί υπέροχοι άντρες που περιμένουν αν σε γνωρίσουν! 

Και μια λεπτομέρεια που μπορεί ν΄ανατρέψει λίγο την κατάσταση... 

Ακούστε... Υπάρχουν κάποιοι άντρες ανασφαλείς. Άντρες που ζηλεύουν πολύ και δεν μπορούν να διαχειριστούν αυτό που νιώθουν, αλλά δεν το αποκαλύπτουν. Ειδικά αν είστε στην αρχή της σχέσης σας. Μην πιστεύεις αυτά τα "σε φοβάται", "είσαι πολύ δυναμική" που σου λένε οι φίλες σου! Απλώς οι ίδιοι φοβούνται. Σε τέτοιες περιπτώσεις λοιπόν και προκειμένου να μην την πατήσουν περισσότερο, μπορεί να σου πουν κάποια από τις παραπάνω προτάσεις, όχι γιατί δεν σε θέλουν. Αλλά επειδή σε θέλουν πολύ και δεν το αντέχουν. Τώρα που το διαβάζεις αυτό, χαίρεσαι, αλλά δεν έχει νόημα να είσαι με κάποιον που τρέμει τον ίδιο του τον εαυτό. Άσε που μπορεί να γίνει πολύ καταπιεστικός...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΌΤΑΝ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ, ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ; 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ; 

Θέλετε κι άλλα άρθρα για τις σχέσεις σας; Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook, γιατί κάθε μέρα κάτι καινούργιο έχουμε για σας!  

WOMANNOW.GR LOVES...