Τι αποκαλύπτει για εσάς το χρώμα των εσωρούχων σας;

bi esorouxaΕίναι αθέατα, για τους περισσότερους τουλάχιστον, από αυτούς που συναναστρεφόμαστε καθημερινά, αποκαλύπτουν όμως πολλά για τη σκοτεινή πλευρά μας. Γι΄αυτό και έχει πραγματοποιηθεί πλήθος ερευνών που εξετάζει την τάση μας να προτιμούμε κάποιο συγκεκριμένο χρώμα

εσωρούχων έναντι ενός άλλου. Οι έρευνες λένε ότι οι περισσότερες από εμάς διαλέγουμε τα μπεζ εσώρουχα. Η χρωματική παλέτα όμως δεν περιορίζεται εκεί.

Κόκκινα εσώρουχα: Δείχνουν φλογερή προσωπικότητα, δυναμική και ενεργητική, που δεν διστάσει να δηλώσει τι ακριβώς ζητάει. Η ροπή προς το μελόδραμα και την υπερβολή είναι επίσης στοιχείο της γοητείας της γυναίκας που έχει έφεση στα κόκκινα εσώρουχα.

Σε τόνους του δέρματος: Υποδηλώνει γυναίκα καλόβολη και ισορροπημένη, ένα χαρακτήρα προσγειωμένο.

Μαύρα εσώρουχα: Το μαύρο δείχνει μια προσωπικότητα ισχυρή όμως ταυτόχρονα και πολύ απαιτητική! Αυτή η γυναίκα έχει λεπτή γοητεία και είναι πολύ παθιασμένη.

Ροζ εσώρουχα: Υποδηλώνουν προσωπικότητα ρομαντική, ευγενική που επιζητεί τη στοργή. Είναι θηλυκή, ευαίσθητη και δεν θα πάρει ποτέ τον έλεγχο στα χέρια της, περιμένοντας από τον άνδρα τις πρωτοβουλίες.

Χωρίς εσώρουχα: Η γυναίκα που προτιμά να μη φορά εσώρουχα έχει πολλή αυτοπεποίθηση στο σεξ και ανοιχτό χαρακτήρα.

Λευκά εσώρουχα: Αποκαλύπτουν μια γυναίκα που είναι αθώα και ρομαντική, αλλά ανοιχτή σε νέες προκλήσεις. Μια γυναίκα που προτιμά τα λευκά εσώρουχα συνήθως είναι πρόθυμη «μαθήτρια».

Χρωματιστά εσώρουχα (πορτοκαλί, κίτρινο): Το έντονο χρώμα δημιουργεί συναισθήματα ενθουσιασμού και ζωντάνιας, ενώ παράλληλα ανεβαίνουν ο παλμός της καρδιάς, η πίεση του αίματος και ο ρυθμός της αναπνοής. Η προτίμηση σε αυτά τα εσώρουχα δείχνει γυναίκα με τάση να προκαλεί.

WOMANNOW.GR LOVES...