Τέλεια φρύδια: Οι νέες τάσεις στα φρύδια και όλα όσα πρέπει να ξέρετε

Θέλετε τέλεια φρύδια για την άνοιξη και το καλοκαίρι 2017 σύμφωνα με τις νέες τάσεις; Η μόδα θέλει φέτος τα φρύδια φυσικά, παχιά με πιο έντονη και hot την τάση boy brow. Ξεχάστε τα λεπτά φρύδια, βγαλμένα στην εντέλεια με το τσιμπιδάκι.

Αφήστε τα φρύδια σας φυσικά (ιδανικά και σε χρώμα και σε πάχος) κι απλώς περιποιηθείτε τα ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλετε ν΄αποκτήσετε στο πρόσωπό σας. Γεμίστε τα κενά με μολύβι, σκιά ή ειδική μάσκαρα, κάντε τα πιο αχνά ή έντονα (επιλέγοντας πιο σκούρα χρώματα στο μακιγιάζ φρυδιών), χτενίστε τα προς τα πάνω, κόψτε τις άκρες. 

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τις τάσεις της μόδας στα φρύδια είναι εδώ, για να υιοθετήσετε αυτό που σας ταιριάζει! 

1. Παχιά φρύδια - Έχοντας βγάλει περιττές τριχούλες από το κάτω μέρος του φρυδιού (αλλά όχι όλες, ώστε να δημιουργείται ένα φυσικό αποτέλεσμα) 

2. Παχιά φυσικά φρύδια με βούρτσισμα προς τα πάνω - Η Cara Delevigne είναι η πρώτη που λάνσαρε αυτή τη νέα τάση στα παχιά φρύδια. Τα αφήνει στο φυσικό τους χρώμα και τα βουρτσίζει με ειδικό μικρό βουρτσάκι προς τα πάνω. 

3. Έντονα φρύδια με γέμισμα (με μολύβι ή ειδική μάσκαρα)- Μπορείτε να βγάλετε τις περιττές τριχούλες για να δημιουργήσετε ένα τέλειο τόξο χωρίς γωνίες στα φρύδια σας, τα αφήνετε όμως παχιά και τα γεμίζετε με ειδικά μολύβια, σκιές κλπ για έντονο αποτέλεσμα.

4.  Η τάση boy brow στα φρύδια- Φρύδια αγορίστικα, όπως λέει και τ΄όνομά τους, στα οποία έχουν βγει ελάχιστα οι μικρές περιττές τριχούλες, βουρτσισμένα προς τα πάνω κι αφημένα αληθινά φυσικά. 

5. Γωνία στα φρύδια για πιο κλασικές - Αν τα φρύδια σας δεν γίνεται όσο κι αν τ΄αφήσετε να παχύνουν, μπορείτε να γεμίζετε με σκιά τα κενά και να δίνετε ένα επιπλέον πάχος, τονίζοντας και τη γωνία τους για πιο σαγηνευτικό βλέμμα.

6. Δώστε προσοχή στο χρώμα των φρυδιών σας- Το πιο ασφαλές είναι να έχουν δυο τόνους πιο σκούρο χρώμα από τα μαλλιά αν είστε ξανθιά και δυο τόνους πιο ανοιχτό χρώμα αν τα μαλλιά σας είναι καστανά ή μαύρα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: 7 ΜΥΣΤΙΚΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΦΕΣΤΕ ΣΑΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

Θέλετε κι άλλες ιδέες για το μακιγιάζ, το ντύσιμο, το σώμα, τη διατροφή, τις σχέσεις; Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook, γιατί κάθε μέρα κάτι νέο έχουμε για σας! 

WOMANNOW.GR LOVES...