Τα ωραιότερα σχέδια και χρώματα στα nude νύχια

Τα nude, μπεζ, ροζ και γήινα χρώματα είναι η τελευταία λέξη της μόδας για το καλοκαίρι 2019 κι αν θέλετε να "ομορφύνετε" το μανικιούρ σας, μ΄έναν πιο ιδιαίτερο τρόπο, τότε σας έχουμε τα ωραιότερα σχέδια και χρώματα στα nude νύχια. Γιατί η παλέτα του nude έχει πολλά χρώματα... Από το απλό μπεζ, το πιο ανοιχτό, το σκούρο, της άμμου, του καφέ με γάλα, αλλά ακόμη και το διάφανο ή το γαλλικό μανικιούρ.

Το γαλλικό μανικιούρ το καλοκαίρι 2019, γίνεται... αλλιώς. Με γραμμές που δεν δημιουργούν καμπύλη απαραιτήτως στο νύχι, με γεωμετρικά σχέδια και βερνίκια διάφανα αλλά και μπεζ. Εμείς σας παρουσιάζουμε και το νέο γαλλικό μανικιούρ για το καλοκαίρι.

Όσο για το σχήμα των νυχιών; Η μόδα θέλει αυτό το καλοκαίρι τα νύχια στρογγυλεμένα, που ταιριάζουν τέλεια με το nude μανικιούρ ή πολύ μακριά και σχεδόν τριγωνικά για πιο ιδιαίτερες εμφανίσεις και πιο έντονα χρώματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΤΙPS ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΜΑΚΡΥΤΕΡΑ

Πάμε να δούμε τα ωραιότερα σχέδια και χρώματα στα nude νύχια για το καλοκαίρι 2019 

1. Μπεζ σκούρο χρώμα στα νύχια

2. Nude ανοιχτό χρώμα

3. Νude ροζ νύχια

4. Διάφανο βερνίκι νυχιών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: 6 ΒΕAUTY MΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΟΜΟΡΦΗ ΣΤΙΣ SELFIES

Και αυτά είναι μερικά από τα ωραιότερα σχέδια στα nude νύχια για το καλοκαίρι

Τα νέα γαλλικό μανικιούρ

Διακριτικά σχέδια στα νύχια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΟΙ ΝΕΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΝΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2019

Μπείτε στη μεγάλη παρέα του womannow.gr για να παίρνετε έμπνευση και ιδέες για μια ακόμη πιο ομορφη ζωή! Αν θέλετε λοιπόν κάντε μας follow στο instragram εδώ και στο facebook, εδώ!

WOMANNOW.GR LOVES...