Τα κραγιόν της άνοιξης και τα 4 πιο hot χρώματα!

092b76d9f9d6222494ded9855a2bc78fΤα μακιγιάζ της άνοιξης θέλουν χείλια με χρώμα. Χρώμα έντονο για χείλια που υπόσχονται πολλά, χρώμα φωτεινό για πρόσωπα λαμπερά. Οι μεγάλοι σχεδιαστές λοιπόν προτείνουν 4 χρώματα. Για να τα δούμε και να επιλέξετε εσείς ποιο σας ταιριάζει, ανάλογα με αυτό που θέλετε να εκφράσετε!

1. Πάθος: Κόκκινο κραγιόν 

Το κόκκινο κραγιόν που μπήκε στη ζωή μας εδώ και καιρό δεν θα το αποχωριστούμε ούτε αυτή τη σεζόν. Δέρμα καθαρό, λαμπερό, μάτια που τονίζονται πολύ διακριτικά, αφού μια λευκή σκιά και μια μάσκαρα είναι αρκετά.  Επιλέξτε ένα κόκκινο κραγιόν σε ανοιχτή απόχρωση (άνοιξη είναι εξάλλου).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΤΑ ΩΡΑΙΟΤΕΡΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΓΙΟΝ

2. Aισιοδοξία: Πορτοκαλί κραγιόν

Το πορτοκαλί κραγιόν είναι το νέο trend στο μακιγιάζ. Δίνει δροσερό αποτέλεσμα και ταιριάζει σε όλες. Ειδικά το καλοκαίρι που το δέρμα σας θα είναι ηλιοκαμένο, θα είναι τέλειο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΠΩΣ ΘΑ ΦΟΡΕΣΕΤΕ ΤΟ ΛΑΜΠΕΡΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΡΑΓΙΟΝ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ

3. Ρομαντισμός: Ροζ και φούξια κραγιόν 

Το ροζ κραγιόν είναι η κλασική κι εύκολη επιλογή. Αν θέλετε όμως να είστε πραγματικά μέσα στη μόδα το φούξια κραγιόν είναι η νέα άφιξη στο μακιγιάζ. Δεν είναι τόσο τολμηρό όσο το πορτοκαλί, αλλά είναι τόσο Hot γι αυτή τη σεζόν!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΠΩΣ ΦΟΡΙΕΤΑΙ ΤΟ ΦΟΥΞΙΑ ΚΡΑΓΙΟΝ

4. Δύναμη: Μοβ κραγιόν

Το μοβ κραγιόν είναι για κορίτσια που τολμούν να πειραματιστούν με το μακιγιάζ τους. Δείχνει δύναμη κι αυτοπεποίθηση. Εσείς τι λέτε, θα το τολμήσετε;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: OMBRE XEΙΛΙΑ, ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ; 

 

WOMANNOW.GR LOVES...